Het is weer tijd voor een klein potje shoppen. We mochten weer twee toffe nieuwe items bestellen van de website van Romwe en daar maakten we graag gebruik van. Ik had namelijk een paar dagen ervoor wat rond zitten neuzen op de site en kijk dan altijd bij de items die dagelijks nieuw binnenkomen. Hier viel mijn oog op een stoere lange ruitjes blouse. Zo eentje die je draagt op een lekkere dikke panty, maillot of legging. Daarnaast werd ik erg blij van een mooie groene coltrui met witte strepen. We bestelden beide items en zo’n twee weekjes later zat het pakketje bij de post.

In deze blog laat ik je deze twee items zien. Ik koos ervoor om de lange blouse met ruitjes te dragen en Joyce koos voor de trui met streepjes. We reden samen naar een fijn bos waar het zonnetje volop scheen om hier leuke foto’s te maken. De items passen prima bij het nog wat frisse lenteweer.

♥ Blouse jurkje met ruitjes

Het blouse jurkje met ruitjes vind ik helemaal leuk. Het is gemaakt van een zachte, maar stevige stof en heeft voor mij exact de juiste lengte om als jurkje te dienen. De blouse kost 20 Dollar en kun je hier in de webshop van Romwe vinden. Er zit een apart koortje bij om als riempje te gebruiken rond je middel. Je kunt de blouse ook prima dragen op een spijkerbroek of zwarte skinny.

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

Een Potje shoppen: Ruitjes en Strepen

Blouse: Romwe
Legging: Asos
Dr. Martens: Omoda
Armband: Etsy

♥ Coltrui met strepen

De groene coltrui met strepen is van een enorm lekker zacht stofje gemaakt en zit daarom heerlijk. Hij is voor Joyce helaas ietsje aan de korte kant, maar bij mij – bla bla mierentietjes – zit hij prima. Het model is nét wat aparter dan een standaard trui door de wat wijdere mouwen. De trui kost 19 dollar en kun je hier in de webshop vinden. De trui kun je door zijn lengte het best (en erg leuk!) combineren met een high waisted broek.

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

romwe lente ruitjes strepen

Coltrui: Romwe
Broek: H&M
Schoenen: Zara
Horloge: Cluse

Liefs, Scarlet ♥