Het is lente! Eindelijk! Met de nodige lentekriebels gingen wij een potje shoppen! Wat hebben we lang op de lente gewacht. Al die nare, koude dagen met sneeuw, regen en harde wind. We waren er helemaal klaar mee. Het liefst vertrokken we de afgelopen maanden naar Curaçao om pas in de lente terug te keren in Nederland. Maar ja, we hadden nog wat verplichtingen in Nederland… 😉 dus dat was niet echt een optie dit jaar. Om wel alvast wat positieve lentekriebels te krijgen, bestelden we wat lentekleding in roze en pastel kleuren. Hierna gingen we als fotolocatie op zoek naar een tof alternatief voor Curaçao en zo kwamen terecht bij woningen die helemaal in Curaçao stijl zijn. Het gaf ons direct een zomers gevoel! 

Zoals je in onze WEEK VLOG hebt kunnen zien, bestelden we de lentekleding bij Romwe. Een toffe buitenlandse webshop waar vooral ik erg graag shop en rondneus, want ze hebben er superveel aparte, grappige en bijzondere items. Joyce bestelde een mooie lentejas en een lange pastel blauwe bloes jas en ik bestelde een geweldig leuke lente trui. We ontvingen de items binnen 1,5 week. In deze blog delen we onze fashion lentekriebels in pastel en roze ♥

♥ Roze Lentekriebels
Joyce bestelde deze fijne roze lente jas. Hij gaat eenvoudig dicht met 1 knoop en is vooral in de lente mooi om open te dragen. Hij is gemaakt van een fijne zachte vilt stof en heeft halverwege de jas een zwarte baan. De binnenkant van de jas is gevoerd met een gladde, koele stof met een donkerblauw streepje. De jas zit fijn en is nog redelijk warm waardoor je hem ook op de wat Nederlandse lentedagen kunt dragen. Bij ons zat er helaas een gaatje in de zak, maar verder voelt de jas vrij stevig aan. Mocht je de jas zelf willen bestellen en benieuwd zijn naar de maat. Joyce draagt hier een maat S.

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwePotje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwePotje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Deze roze lente jas kost 55,99 Dollar en kan je HIER vinden in de webshop van Romwe.

♥ If not now, then when…
Het witte shirt dat Joyce hier draagt kocht ik in de Sale bij Pull & Bear in Utrecht. Het kostte me 2 euro. Ik vond het shirt zo leuk omdat de tekst zo paste bij Joyce, die alles wat ze moet doen het liefst nog even een dagje uitstelt. Binnenkort verschijnt er een blog van haar over uitstellen en altijd moe zijn. Hierin kan je het shirt nog wat beter zien.

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

♥ Lentekriebels en lentebloemen
Ik kan enorm genieten van de bloemen en bloesembomen die gaan bloeien in de lente. Dat kan me écht een geluksgevoel geven. Toen ik deze trui met bloem spotte was ik dan ook op slag verliefd. Wat een heerlijk vrolijk en lieve trui. Hij is er in grijs en roze. Roze staat mij niet zo goed en daarom bestelde ik hem in grijs. Joyce vond de trui toen ik hem uitpakte ook direct geweldig leuk en hij staat haar ook heel tof.

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

De trui met bloem is aan de voorkant ietsje korter. Je kunt hem HIER in grijs en roze vinden in de webshop van Romwe en hij kost 16 Dollar. Joyce draagt de trui, op een zwarte hight waist skinny van H&M en zwarte schoenen van Sacha. Het rosé horloge dat ze draagt is van Cluse.

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

De trui voelt qua stof echt heel zacht en kwalitatief. Ik ben heel happy met deze trui en kan hem je zeker aanraden als je hem leuk vindt. Joyce draagt hier een maat S, mocht je twijfelen over welke maat te bestellen. De roze variant is ook heel cute ♥

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Trui: 15,89 Dollar HIER in de webshop van Romwe

♥ Lentekriebels in pastel blauw
Deze trench coat is voor de warmere lente dagen. Een fijne dunne openvallende pastel blauwe bloes jas met bruine knopen. De stof is fijn koel en valt mooi los. De stof kreukt wel snel, dus als je niet houdt van strijken zoals ons is dat wel een klein probleempje 😉 Hij draagt mooi op een egale zwarte outfit en zorgt zeker voor een positieve, open uitstraling.

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

De trench coat kost 20,99 Dollar en kun je HIER vinden in de webshop van Romwe. Joyce draagt een maat S, deze valt nog vrij ruim, mocht je voor jezelf twijfelen over de maat.

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Trenchcoat: 20,99 Dollar HIER in de webshop van Romwe.

…en dat waren onze fashion lentekriebels in roze en pastel. Het was heerlijk om op deze toffe locatie foto’s te maken. Dat gaan we zeker nog eens doen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe trui en Joyce is vooral heel blij met haar lente jas. Tenslotte zijn we uiteraard benieuwd naar jouw mening over deze items!

Potje shoppen: lentekriebels in roze en pastel romwe

Liefs,

JOIS & SCRLT.