Ongeveer twee weekjes geleden plaatsten we onze eerste What We Wear blog. Omdat de reacties hierop positief waren, hebben we vandaag een nieuwe What We Wear blog voor je. In deze blog laat Joyce je haar nieuwe jas en schoenen zien en ik laat je mijn nieuwe broek zien. We hebben de foto’s gemaakt op een heel schattig plekje in Den Haag, namelijk bij de Eat Company. Hier kan je heerlijke panini’s en zelfgemaakte taart eten. Sinds een weekje ongeveer hebben ze een prachtige muurschildering met een taart en een groot konijn op de zijkant van hun pand. Aangezien ik dol ben op konijnen (en ook op worteltjestaart) vond ik dit een leuke plek voor wat outfit foto’s.

♥ What Joyce Wears
Joyce was al een tijdje op zoek naar een jas voor de lente. Ze had een bruine jas van Pull & Bear, maar die was zoveel gedragen dat hij overal kapot ging. Twee weekenden geleden waren we bij Zara en daar viel Joyce haar oog op deze prachtige crèmekleurige jas.

What we wear H&M Zara Outfit Joyce Everink

De jas heeft een gouden rits aan de voorkant en is wat langer, tot een stukje boven de knie. Hij is wat fris voor de winter, maar perfect voor de wat minder koude dagen en lente. De jas heeft geen kraag, maar een ronde hals, dus als het wat kouder is zal je er een sjaal op moeten dragen. De stof is van mohair, fijn en zacht. De jas kostte 79,95 euro en is nu te koop in de winkels van Zara en hier in de webshop.

What we wear H&M Zara Outfit Joyce Everink

What we wear H&M Zara Outfit Joyce EverinkDeze schoenen kon Joyce echt niet laten staan bij Zara en ook ik vind ze helemaal geweldig. Ik heb dit type schoen de laatste tijd al in veel winkels zien staan, maar allemaal niet zo mooi als deze. Het is een eenvoudige veterschoen met dikke zool. Ze ogen mooi smal en voelen heel stevig aan. Je moet de schoenen wel echt even goed inlopen, want zeker bij de hakken kan je door de stugheid nog weleens pijnlijk hielen krijgen. Joyce mag ze dus voor mij inlopen, dan ga ik ze zeker ook dragen. De schoenen kosten 39,95 euro en zijn nu te koop in de winkels van Zara en hier in hun webshop.

What we wear H&M Zara Outfit Joyce EverinkDe tas die Joyce draagt vond ik erg mooi passen bij de jas. We hebben deze tas gekocht tijdens onze eerste vakantie samen in Tunesië. Ik ben nog steeds dol op die tas, al denk ik wel dat hij van kamelenleer is…

What we wear H&M Zara Outfit Joyce Everink

What we wear H&M Zara Outfit Joyce Everink

What we wear H&M Zara loavies Outfit ik vrouw van joueat company

♥ What Scarlet Wears
En dan nu mijn outfit. Ik heb een paar daagjes geleden toen ik voor mijn werk even in Amsterdam was, een broek gekocht bij H&M. Het is een skinny jeans die ook echt super elastisch is. De broek heeft een beetje batik-achtige wassing en heeft een low waist. Ik vind dat veel fijner zitten dan die broeken met zo’n hele hoge taille. Door de wassing oogt de broek best druk en daarom heb ik gekozen voor een eenvoudige zwarte top erboven.

What we wear H&M Zara Outfit Scarlet HemkesIk combineer al dit zwart wel weer met mijn kleurrijke rugtas van Loavies. Deze is wat kleiner dan de standaard rugtas en ik vind de kettingen onderaan de schouderbanden een enorm leuk detail. Ik ben normaal niet heel erg van de rugtassen, maar met deze loop ik graag over straat. De tas kost 34,95 en is hier in de webshop van Loavies verkrijgbaar.

What we wear H&M Zara loavies Outfit Scarlet Hemkes

What we wear H&M Zara loavies Outfit Scarlet Hemkes

Op onderstaande foto zie je de broek wat beter. Hij is lekker stoer, maar met een paar hoge pumps eronder kan hij ook heel vrouwelijk zijn. Voor deze foto’s heb ik de broek gecombineerd met Joyce haar nieuwe schoenen van Zara. Die combinatie vond ik erg tof. De broek kost 29,95 euro en is verkrijgbaar in de winkels van H&M. Ik kan hem op dit moment helaas niet vinden in hun webshop.

What we wear H&M Zara loavies Outfit Scarlet Hemkes

What we wear H&M Zara loavies Outfit Scarlet Hemkes

What we wear H&M Zara loavies Outfit Scarlet Hemkes

Ik hoop dat je onze What We Wear blog weer leuk vond. Joyce en ik zijn natuurlijk benieuwd naar wat je van onze outfits vindt. Laat dus gerust even je reactie achter.

liefs scarlet