Toen ik 15 was wilde ik dolgraag een paar Dr. Martens. Mijn ouders vonden dat vreselijk, want het waren lompe, grote schoenen en zij zagen me liever met een vrouwelijk, stijlvol schoentje lopen. Om het nog nét even wat erger te maken wilde ik per se paarse Dr. Martens. Mijn ouders vonden dit, begrijpelijk, meer lijken op de schoenen van een clown, dan op de nieuwe schoenen van hun dochter. Toch mocht ik na lang aanhouden het paar kopen. Ik had nog nooit zulke dure schoenen gehad en was dolgelukkig! Ik vond ze prachtig! Na een paar maanden kocht ik nog een paar kleurrijke veters om deze af te wisselen met de zwarte veters die erin zaten. De schoenen zaten geweldig en pas een paar jaar later hoefde ik een nieuw paar te kopen.

Dit paar kocht ik in dé Dr. Martens winkel in Londen. Volgens mij had de winkel meer dan drie verdiepingen. Ik kocht een paar zwarte, smalle Dr. Martens en liep ook hier jaren op. Inmiddels, heel wat jaartjes later, zijn Dr. Martens  tot mijn verbazing weer helemaal hip.

dr. martens panterprintJoyce en ik zijn er zoveel jaar later opnieuw voor gezwicht. Een tijdje geleden hadden we een waardebon gewonnen van Omoda en hier konden we nog een paar schoenen voor bestellen. Nét voor de kerstdagen zag ik een prachtig paar Dr. Martens in de sale en deze bestelde ik voor ons samen. Ze zijn enorm leuk, mede omdat ze zo’n tof printje hebben. Ze zijn subtiel en toch nét even anders dan de gewone zwarte Dr. Martens.

dr. martens panterprintIk combineer de Dr. Martens op onderstaande foto’s met een nieuwe panterprint trui van Romwe. Deze was one size en draag ik als sweaterdress op een dikke panty. De trui zit lekker warm en is van een mooie dikke stof gemaakt. Onder de trui draag ik en lange blouse jurk van Loavies. De hoed die ik draag is van YourWishes.

dr. martens panterprint

dr. martens panterprint

dr. martens panterprintHet horloge dat ik draag vond ik zo schattig. Ik bestelde dit voor 9,95 euro bij Beautiful Bijoux. Hier plaatsten we eerder al een uitgebreide blog over.

dr. martens panterprint

dr. martens panterprint

dr. martens panterprint

Wat vind je van deze kleding items?