Vorig weekend waren we eventjes in de stad om te shoppen. We vonden beiden wat groene items erg leuk en na wat paswerk in de warme pashokjes van Zara en H&M kwamen we met drie nieuwe groene kleding items de winkels uit. We combineerden deze nieuwe groene items al snel met twee nieuwe Cluse horloges. Deze ontvingen we recent met de post en we waren er enorm blij mee, ze zijn prachtig! In deze blog laten we je onze nieuwe groene kleding items zien en onze Cluse horloges. 

Joyce en ik zochten twee Cluse horloges uit. Joyce ging voor het rozé gouden horloge met witte cijferplaat en ik ging voor het gouden horloge met zwarte cijferplaat. De zwarte plaat maakte het horloge net wat stoerder en daar houd ik wel van. Het past ook perfect bij mijn nieuwe groene blouse van Zara. De blouse is gemaakt van een wat zwaarder stofje en valt daarom mooi en kreukelt niet heel snel. De blouse heeft twee grote zakken aan de voorkant. Hij was iets duurder dan ik normaal betaal voor een blouse, namelijk 39,95 euro. Toch vind ik dat je dat ook wel kunt zien aan de blouse en de kwaliteit van de blouse. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

mooi groen groene kleding Cluse horloges

Ik draag de blouse trouwens op een soft coated broek van Loavies met eronder een paar studded schoenen van Sacha. Onder de blouse draag ik een eenvoudige zwarte tanktop van H&M.mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges

Kijk, dit is mijn Cluse horloge. Ik vind het bandje ook erg mooi. Het was eenvoudig verstelbaar en daarom geschikt voor iedere maat pols. Geen gedoe met gaatjes bijmaken. Heel handig. Ik heb trouwens gekozen voor het horloge met de cijferplaat met Romeinse tekens. Deze was namelijk wat kleiner en dat vond ik wel mooi. Het horloge kost 99,95 euro en je kunt het hier vinden: Cluse Minuit Mesh Gold. Het horloge wordt trouwens geleverd in een heel mooi bruin hoesje!mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges

Joyce draagt een nieuwe groene trui die ze kocht bij H&M. Hij zit heerlijk, kriebelt niet en valt mooi. Hij heeft een wat lage V hals en hij kost 19,95 euro. Ze draagt de trui op een grijze spijkerbroek van The Sting en bruine schoenen van Stradivarius. Joyce draagt bij de groene trui hier haar nieuwe gouden Cluse horloge met witte cijferplaat. Ook zij koos voor de plaat met Romeinse tekens. Het horloge kost 99,95 euro en vind je hier: Cluse Minuit Nesh Rose gold/white.

mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges

Tenslotte laat ik je graag mijn nieuwe jas zien. Ik wilde graag een nieuwe warme jas voor de koude dagen die nog gaan komen omdat ik toch zo’n 3 à 4 keer op een dag buiten wandel met Sjors. Gelukkig was het overal Sale, zo ook bij Zara. Ik kocht deze groene jas voor 49,95 euro in plaats van 89,95 euro. De zakken zijn heerlijk ruim waardoor ik eenvoudig alles mee kan nemen, zo ook mijn telefoon én vlogcamera. De jas is van binnen gevoerd en heeft een ruime capuchon, ideaal voor de vake vieze regen in Nederland.

mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges


mooi groen groene kleding Cluse horloges

Ik vind mijn nieuwe horloge trouwens ook weer heel mooi staan bij deze jas. Groen combineert mooi met goud. Tenslotte nog even een foto van onze horloges samen. Ik vind die van Joyce ook wel erg mooi hoor! Ik ben benieuwd wat je van onze groene kleding items vind en welk horloge je het mooist vindt!mooi groen groene kleding Cluse horloges

mooi groen groene kleding Cluse horloges

Liefs, Scarlet ♥