Kort geleden bestelde ik een aantal items bij Boohoo. Ik had heel wat uurtjes rondgekeken in de webshop alvorens ik een keuze kon maken. Die webshop is zo enorm groot dat je gewoonweg niet kan kiezen! Gelukkig wist ik al wel een klein beetje waar ik naar op zoek was, namelijk naar iets wat bij mijn nieuwe spijkerbloesje van Stradivarius paste. Ik had dit bloesje gekocht in Frankrijk en ik was daar direct helemaal verliefd op die winkel geworden. Samen met Joyce kocht ik hier ook nog twee geweldig paar leuke schoenen, die je in een latere blog zult zien. Vandaag toon ik je in ieder geval mijn outfit die ik, op het spijkerbloesje na, bestelde bij Boohoo.

Ik koos voor een fijne basic outfit, die ik naar mijn werk, maar ook gewoon gezellig in het weekend kan dragen. De outfit hebben we trouwens gefotografeerd bij een knus grachtje in Amsterdam. Het was lekker zonnig weer, maar door de niet al te hoge temperatuur kwam mijn nieuwe vest goed van pas. Ik ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt.

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarletZoals ik in de inleiding al schreef is het spijkerbloesje van de winkel Stradivarius. Die zit momenteel nog niet in Nederland, maar komt begin volgend jaar waarschijnlijk naar Amsterdam. Gelukkig kan je al wel alles bestellen via de webshop en dat zal ik de komende tijd zeker nog eens gaan doen, want die winkel is echt GE-WEL-DIG!

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarlet

Via Boohoo kocht ik dit geweldige leather look heuptasje. Ik vind zo’n item niet alleen heel leuk staan, maar ook nog eens super handig. Ik kan mijn telefoon er in kwijt en wat andere kleine spulletjes, zoals mijn lippenstift. Het tasje kost 21 euro en kan je natuurlijk ook prima als riem dragen.

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarletOp het bloesje droeg ik een fijn ruim vallend zwart vest. De mouwen zijn ook lekker ruim, wat ik heel fijn vind, want nu rollen de mouwen van mijn bloesje niet meer op als ik het vest erover aantrek. Het is een mooi stevig vest en het zit heerlijk. Ik zal me hier vaak in verstoppen tijdens de koudere maanden, dat weet ik nu al! Het vest kost 30 euro.

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarletI’m in love with the shoes! Deze vintage schoenen met eenvoudige strik vind ik zo leuk! Ze zitten heel fijn, lopen perfect door de lage hak en zijn toch vrouwelijk. Het zwart lak ziet er mooi uit en… Liefde! β™₯ Deze loafers kosten 24 euro.

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarletIk draag een witte ripped skinny jeans bij de spijkerbloes. Een tijdje geleden twijfelde ik nog een beetje over deze ripped broeken, maar deze witte variant vond ik zo leuk en subtiel, dat ik hem wel moest bestellen. De broek zit mooi strak en heeft subtiele, maar toch flink veel, scheuren aan de voorkant onder en op de knie. De broek kost 30 euro.

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarlet

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarlet

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarlet

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarlet

spijkerbloes boohoo witte broek stradivarius outfit scarletWelk item vind je het meest leuk?