Vroeger dronk ik iedere ochtend een groot glas melk, nu drink ik het eigenlijk bijna alleen nog maar iedere ochtend in mijn koffie. Een pak melk geeft hierdoor wel altijd een soort vintage nostalgie gevoel en daarom vond ik deze MILK trui van Romwe ook zo enorm leuk. In deze blog laat ik je mijn outfit zien die ik deze week droeg op mijn werk waarbij ik de trui combineer met een paar nieuwe brogues met studs. 

Toen ik deze Milk trui in de webshop van Romwe zag vond ik hem direct erg leuk. De wijde col, de kleur en print spraken me aan. De trui zag er bovendien lekker comfi uit voor de koude dagen die er vast nog aankomen, al hoop ik stiekem dat volgende week de lente begint. Anyway, de trui kost ongeveer 20 Dollar en is enkel te bestellen in ‘one size’. Ik bestelde de trui tegelijk met de Leopard trui voor Joyce.

milk potje shoppen schoenen sacha

Op de foto’s zie je dat ik de MILK trui combineer met een soft coated zwarte broek van Loavies. Dit is op dit moment echt mijn favoriete broek. Ik slaap er nog net niet in. Hij zit zo lekker en exact goed.

milk potje shoppen schoenen sacha

Tenslotte draag ik hierbij een nieuw paar schoenen dat Joyce en ik kort geleden samen kochten bij Sacha. We vonden de schoenen zo mooi en het was eindelijk een paar lage schoenen dat direct lekker zat! We betaalden 100 euro voor deze brogues met studs, maar ze zijn het zeker meer dan waard.

milk potje shoppen schoenen sacha

milk potje shoppen schoenen sacha

milk potje shoppen schoenen sacha

milk potje shoppen schoenen sacha

Wat vind je van deze outfit?