Zo’n twee weekjes geleden kwam er een nieuwe collectie binnen bij Loavies en wij mochten hier een paar items van uitkiezen. Joyce gaf aan wat ze erg leuk vond, ik bestelde het en vandaag laat ik je de items zien in een nieuwe outfitpost. Het zijn items die Joyce eigenlijk voor haarzelf had besteld, maar mij ook leuk bleken te staan, vandaar de eer aan mij om ze voor de foto’s te showen. Het duurde even voordat we deze foto’s konden maken, want het is de afgelopen dagen alleen maar vies weer geweest.

We stonden een paar dagen geleden ook al met kleding en camera buiten toen het na 2 minuten weer met bakken uit de hemel kwam. Snel weer naar binnen! Gisteren was het dan eindelijk een paar uurtjes droog en konden we flink wat foto’s schieten. We zijn benieuwd naar jouw mening over de kleding. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee, zeker omdat het ons beiden leuk staat.

♥ Outfit 1
Bij deze eerste outfit draag ik een donkerblauwe trui met aan één kant 4 gouden knopen. De trui leek me in eerste instantie best klein, maar nu ik hem een paar keer heb gedragen vind ik dat eigenlijk heel leuk! Hij is bovendien echt heel lekker zacht en zit dus heel fijn. Een perfecte trui voor de herfst en winter, want je kan er in chillen, maar ook prima in naar je werk of studie toe gaan. De trui kost 34,95 en kan je hier in de webshop van Loavies vinden.

loavies shoppen

Onder de trui draag ik een zwarte coated leather look broek. Hij zit super strak, maar zit daardoor ook heel mooi. Ik moest even wennen aan het uiterlijk van dit stofje, maar vind hem in combinatie met de trui eigenlijk wel erg stoer. De broek kost 29,95 euro en kun je hier vinden.

loavies shoppen

loavies shoppen

Tenslotte draag ik bij deze outfit een simpel armbandje met een cirkel. Ik heb dit ook als ketting en vond het daarom leuk om een bijpassende armband te bestellen. Je kunt deze op twee verschillende lengtes vastmaken. De armband kost 6,95 euro en kan je hier vinden. De schoenen die ik draag heb ik vorig jaar trouwens bij Loavies besteld.

loavies shoppen

loavies shoppen

loavies shoppen

loavies shoppen

Trui: 34,95 euro
Broek: 29,95 euro
Armband: 6,95 euro

♥ Outfit 2
De tweede outfit die ik draag is eentje waar Joyce direct voor koos toen ze in de webshop keek. Het is een groot herfstvest in rood en zwarttinten met aan de zijkanten een split. Het vest is van binnen gevoerd waardoor het niet kriebelt. Ik houd zelf ook wel van lange vesten, het geeft direct gewoon iets extra’s aan een outfit. Het vest kost 49,95 euro en kan je hier vinden.

loavies shoppen

Bij het vest draag ik de coated leather look skinny jeans van de eerste outfit. Verder draag ik een zwart/rood geruiten sjaal die lekker warm is en tevens niet kriebelt. De sjaal staat erg mooi bij het vest en de broek. Ik vind dit daarom zeker een geslaagde outfit combi. De sjaal kost 16,95 euro en kan je hier vinden.

loavies shoppen

loavies shoppen

loavies shoppen

Broek: 29,95 euro
Sjaal: 16,95 euro
Vest: 49,95 euro

♥ Outfit 3
De laatste outfit die ik draag was even wennen. Joyce vond deze grijze geblokte coltrui erg leuk, maar ik wist het zo net niet. Nu ik heb heb gepast ben ik toch wel overtuigd. Je moet hem durven dragen, maar als je hem goed draagt, is hij heel tof. Ik moest vooral even wennen aan het feit dat hij best wijd viel, maar op de foto lijkt dat wel weer mee te vallen. De trui is in ieder geval lekker warm. De col is wijd, waardoor hij niet zo ‘benauwend’ werkt als andere coltruien. De trui in combinatie met de coated leather look skinny jeans vind ik tenslotte ook geslaagd. De coltrui kost 59,95 euro en kan je hier vinden.

loavies shoppen

loavies shoppen

loavies shoppen

loavies shoppen

Broek: 29,95 euro
Coltrui: 59,95 euro

Welke outfit vind jij het meest leuk?