Zoals je in de week vlog van gisteren kon zien, ontvingen we van ComGetFashion een aantal toffe kleding items. Scarlet bestelde voor mij een hele sexy body stocking én een mom jeans en voor zichzelf een leuk fake leather rokje, Isabel Marant en Furla look a likes en een gestreept topje. Op Koningsdag besloten we hiermee een fotoshoot te doen en het resultaat hiervan laten we je vandaag zien in een uitgebreide outfit post. De kleding was best een beetje out of my comfort zone, maar dat vond ik ook wel erg leuk. Ik was verrast over hoe leuk de items me stonden en ga ze dan ook zeker vaker dragen.

Ik ben benieuwd wat je van de items vindt, hoe je ze me vindt staan én of jijzelf zoiets zou dragen. Let me know! We vonden een grappig plekje om de foto’s te maken en hebben daardoor ook echt een leuke ochtend gehad. Onder de foto’s zal ik even de linkjes delen naar de items, mocht je over sommige items enthousiast zijn en ze zelf willen bestellen. Tenslotte hebben we een fijne winactie weten te regelen, welke je deze week op ons Instagram profiel voorbij zal zien komen. Houd dit dus even in de gaten, mocht je 75 euro willen winnen…

♥ Sexy Mom Jeans & Lovely Lace body
Ik vond de combinatie die Scarlet hier voor me besteld had, vrij gewaagd, maar toen ik het eenmaal aan had vond ik het erg leuk! Ik draag trouwens een bril die Scarlet ooit voor zichzelf bestelde via Polette. Hij staat me voor geen meter, maar volgens haar stond hij me geweldig… right, thanx girl 😉 Gelukkig hebben we ook nog foto’s gemaakt zonder deze nerdy bril.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion De mom jeans is high waist en zit lekker. Ik draag een maat S en die past me net. Hij zit bij de taille iets aan de strakke kant, maar wellicht heeft dat te maken met dat ik de laatste twee maanden nauwelijks gesport heb. Oepsie… Hij bevat een paar gaten, wat ik wel leuk vind. Je hebt ook van die broeken met meer gat dan broek. Daar houd ik niet zo van. Deze is een prima middenweg. Ik moest echt wennen aan de pasvorm, maar hij staat eigenlijk wel heel stoer en vrouwelijk.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion Ja, die bril. Wat zal ik ervan zeggen… Ik zie ze vaker langskomen bij hele hippe mensen op Instagram. Ik zie mezelf er echter niet gauw mee lopen… Ik draag verder één van mijn favo horloges, die van Cluse. Hier hebben we al eens eerder een blog over geschreven.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion De lovely lace body is super bloot, maar prima te dragen met een eenvoudige zwarte BH eronder. Ook leuk voor onder een bloes die je aan de bovenkant open wilt dragen. Ik ben wel enthousiast over dit zwart kanten pakje. Het zit lekker en ik kan het prima overal onder dragen. Ik weet niet of ik het snel zonder iets eroverheen zou dragen, maar in principe kan het wel.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion De Lovely Lace body kan je HIER vinden in de webshop en kost 29,99 euro. De Mom jeans vind je HIER in de webshop en kost 39,99 euro.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion Ik draag de mom jeans tenslotte met creeper achtige schoenen met studs van Sacha. Hier vind je een outfit post over deze schoenen. Je kan ze nog steeds vinden in hun webshop en winkel en ze kosten….. Ze zitten heel fijn en je kan er kilometers mee lopen.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion Lovely Lace body: Come Get Fashion
Mom Jeans: Come Get Fashion
Bril: Polette
Schoenen: Sacha
Horloge: Cluse

♥ Isabel Marant en Furla
De tweede outfit is er eentje die Scarlet voor zichzelf bestelde, maar mij eigenlijk ook best leuk staat. Het voelde wel een beetje ongemakkelijk, omdat ik eigenlijk nooit een rokje draag en al helemaal geen (fake) leren rokje. De schoenen vond ik eenmaal aan erg tof en ze lopen ook heerlijk. Bovendien ben ik er direct een stukje langer door, altijd fijn! De schoenen zijn een beetje Isabel Marant look a likes, alleen deze zijn een stukje goedkoper… De wedge sneakers kosten 39,99 euro en kan je HIER vinden in de webshop.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion furlaHet leather look rokje heeft aan de bovenkant een leuke rand, is stoer én vrouwelijk tegelijk. Het zit prima en de lengte is ook oké. Ik draag hier een maat S. Het rokje heeft verder ook zakken, iets waar Scarlet erg blij van werd. Je kunt het rokje HIER vinden, het kost 34,95 euro.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion furlaHet rokje combineer ik met een gestreept shirt met een toffe ronde choker. Ik vind dit wel heel sexy en vrouwelijk. Het shirtje is fijn en ik draag hier een maat S. Je kunt de top HIER vinden voor 17,99 euro.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion furlaDe kleine gold chain bag lijkt een beetje op het bekende tasje van Furla. Furla kost echter rond de 200 euro en dit leuke tasje kost maar 24,99. Heel fijn. Bovendien is deze van nepleer, wat ik ook een stuk aantrekkelijker vind. De tas heeft een mooi formaatje, is niet te groot, maar onze vlog camera en 1 telefoon past er precies in.

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion furla

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion furla

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion furla

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion furla

Sexy Mom jeans & Isabel Marant Look a likes polette sacha come get fashion furlaGestreepte top: Come Get Fashion
Wedge Sneakers: Come Get Fashion
Horloge: Cluse
Dance With Me Skirt: Come Get Fashion
Gold Chain Bag: Come Get Fashion

We zijn beiden erg blij met deze nieuwe kleding items. Ik ben vooral enthousiast over de mom jeans. Ik had niet verwacht dat die me zo leuk en vrouwelijk zou staan. Daarnaast vind ik het tasje erg leuk en handig. Scarlet is het meest enthousiast over haar nieuwe Isabel Marant look a likes!

Wil je ook wat bestellen bij Come Get Fashion, houd dan onze Instagram even in de gaten deze week. We houden daar een leuke winactie.

Wat vind jij van deze outfits?