Help, mijn man is klusser! is nou niet een bepaald feministische titel. Hoezo is het altijd de man die in huis klust? Dat bewijzen Caroline en Corine vanavond: Help, mijn Vrouw is klusser! Deze kijktip delen we graag even met je, want we hebben nog niet eerder een lesbisch koppel bij dit programma voorbij zien komen. Help, mijn man is klusser met een vrouw als klusser in de hoofdrol is vanavond om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verbouwing niet. Toch lijkt twee jaar later de liefde sterker dan ooit, maar samenwonen zit er niet in nu er al twee jaar niet meer is geklust. Caroline roept de hulp van John en het klusteam in….

Klussen als vrouw

In ons gezinnetje ben ik meestal degene die het kluswerk verricht. Ik installeer traphekjes, hang lampen op, zaag plintjes, plak plankjes, boor soms wat te veel gaatjes, plak behang in de kinderkamer, versier een wc pot en schilder er graag een kleurtje op los. Ik heb geen man nodig. Soms blijven zaken weleens nét wat langer liggen dan we beiden zouden willen… maar gelukkig lost zich dat altijd wel een keertje op. Misschien heb je onze blogreeks Potje klussen al wel eens gezien? Daarin vind je wat dingetjes die ik in het verleden in ons huis heb geklust.

Help, mijn VROUW is klusser! | Kijktip

Geen bouwval gezocht

Toch zou ik er niet zo snel voor kiezen om een bouwval of klushuis te kopen. Daar zijn we beiden net te slechte en weinig gedisciplineerde klussers voor. Ik vrees dat we dan ook zouden eindigen bij Help, mijn vrouw is klusser. Ik heb er altijd wel respect voor als ik zie dat stellen met elkaar een heel huis gaan verbouwen. Zo’n enorme klus. Daar moet ook je relatie maar sterk genoeg voor zijn.

Help, mijn Vrouw is klusser

Het dertiende seizoen van Help, mijn man is klusser! is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vanavond met Caroline en Corine.