Kesha trouwt een lesbisch koppel in haar nieuwste muziek video die hoort bij het nummer “I Need a Woman”. Het nummer is een bewerking van het originele ‘I Need a Man to Love‘ van Janis Joplin. De video is een onderdeel van het Universal Love EP project. Hierbij krijgen bekende liefdesliedjes een lesbisch of homoseksueel tintje. Deze liedjes kunnen worden gebruikt als wedding songs voor een eerste dans, iets waar eerder nauwelijks muziek voor beschikbaar was.

In de video “I Need a Woman” zijn een aantal holebi koppels te zien en het lesbische koppel Dani en Lindsay die elkaar met behulp van Kesha het Ja-woord geven in Las Vegas. Ze trouwde al eerder verschillende homoseksuele en lesbische koppels. Zelf maakte ze in 2013 bekend dat ze biseksueel is.

Kesha was direct zeer enthousiast over het Universal Love EP project: “Ik ben altijd al een groot voorstander geweest van gelijke rechten. Het is een zaak die me aan het hart gaat. Het is iets dat een deel is van mijn familie, een deel van mijn vrienden en een deel van mezelf.”

Kesha: I Need a Woman