In een nieuwe commercial die een bezoek aan Las Vegas (visit Las Vegas) moet aanprijzen speelt een lesbisch koppel de hoofdrol. De commercial met de titel ‘Now & Then’ is een tikkeltje over the top, maar wel echt hartverwarmend en fijn om naar te kijken. De commercial start met een omhelzing tussen de twee vrouwen en het huwelijksaanzoek van één van de vrouwen: Ze wil trouwen in Las Vegas. Haar vriendin reageert hier niet heel serieus op met de woorden… “Yeah, right. On what planet?”

Hierna zie je wat flashbacks van de eerste ontmoeting tussen de twee vrouwen. Het gesprek gaat vervolgens door over trouwen in Las Vegas en belandt bij de verwachtingen van de ouders. Niet goed genoeg zijn, niet kunnen trouwen met een vrouw…etc. Tegelijkertijd geeft een van de vrouwen ook aan niet zeker te weten hoe haar ouders zouden reageren op een huwelijk met een vrouw, omdat ze het nooit zou durven vragen. Wat er dan gebeurt, zullen we niet voor je spoilen. Kijk de video maar gewoon even zelf. Reeds 1 miljoen mensen gingen je voor…

Zou jij trouwen in Las Vegas?