Apple heeft een aantal nieuwe campagne video’s gelanceerd speciaal voor de iPhone X in Australië. De campagne heet First Dance en staat in het teken van de legalisering van het homohuwelijk in Australië. De hoofdvideo toont korte huwelijksbeelden van enkel homo’s en lesbiennes gefilmd met een iPhone. Best bijzonder, want meestal zie je in reclames meerdere heterokoppels en dan ergens tussendoor kort één homo of lesbisch koppel. Fijn dat het een keertje anders is! De campagne bestaat uit een langere hoofdvideo en drie korte video’s van ongeveer 15 seconden.

De drie kortere video’s zijn met de real life lesbi & homo koppels Meg en Ann-Marie, Nick en Rob en tenslotte Antony en Ron. De meeste reacties op de vier video’s zijn erg positief. Helaas zijn er ook de nodige negatieve reacties, waaronder van acteur James Wood die zich er via Twitter als volgt over uitlaat: “Blijkbaar maken heteroseksuele koppels géén deel uit van een diverse wereld a la Tim Cook”

Hieronder vind je de vier video’s die horen bij de iPhone X campagne First Dance

♥ De First Dance campagne video

♥ De drie kortere video’s

 Liefde! ♥