Zoals je kort geleden in een vlog hebt kunnen zien hebben Joyce en ik beiden een gaatje extra laten schieten in onze oren. Waarom? Omdat we zo gek zijn van alle minimalistische oorbellen die je nu overal ziet in winkels en webshops. We vinden het leuk om een extra oorbel te dragen in één oor, maar dat moet dan wel een heel subtiel oorbelletje zijn. De afgelopen weken hebben we beiden een aantal minimalistische oorbellen gekocht. In deze blog laat Joyce zien welke oorbellen dat zijn en waar we ze gekocht hebben.

Het eerste paar minimalistische oorbellen dat we samen kochten was een eenvoudig gouden staafje van Sacha. Later zagen we ook nog een tof half driehoekje bij & Other Stories. Dit setje oorbellen kostte ongeveer 10 euro en blijft ook na aardig wat keren dragen mooi. Het verkleurt nauwelijks en zit lekker. De staafjes zijn nét wat langer dan je ze meestal in winkels ziet, maar dat vind ik juist wel tof.

minimalistische oorbellen

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

minimalistische oorbellen

Joyce wilde al een tijdje een een bar chain oorbel hebben, maar waar ze die had gezien bleef hij maar uitverkocht. Ik besloot deze daarom voor haar via eBay te bestellen. Deze bleek helaas vele malen lomper dan het origineel. Oepsie… Ikzelf vind deze juist wel stoer, als je hem enkele oorbel draagt. Deze oorbel kostte 14,95 euro via eBay.

minimalistische oorbellen

minimalistische oorbellen

minimalistische oorbellen

Dit is de bar chain oorbel die Joyce wilde hebben. Hij is van Anna + Nina en we vonden hem in een leuk hip winkeltje in Utrecht. Je koopt ze per twee stuks en ze kosten samen 39,95 euro. Joyce was er helemaal blij mee en had eindelijk de oorbel die ze wilde. Ze draagt er slechts eentje, de andere kan ik af en toe in doen, ook leuk voor mij dus!

minimalistische oorbellen

minimalistische oorbellen

minimalistische oorbellen

Bij Hutspot Amsterdam zag ik deze minimalistische oorbel van BY1OAK. Ik vond hem direct heel tof, gewoon door hoe simpel hij is en er niet direct uitziet als een oorbel. Het was even lastig om hem goed in te krijgen, maar eenmaal in blijft hij goed zitten. De oorbel kostte 19,95 euro en je hebt er dan slechts eentje. Ik draag deze samen met een simpel knopje. Dit merk heeft heel veel toffe oorbellen en neusringetjes.

minimalistische oorbellen

minimalistische oorbellen

De tweede oorbel die ik kocht bij Hutspot in Amsterdam was er nogmaals eens van het merk BY1OAK. Dit was een eenvoudig knopje in de vorm van een driehoekje: Tiny Triangle. Ook deze koop je hier per stuk en niet per paar. De tiny triangle kostte 19,95 euro. Joyce draagt hem hier en ik vind hem heel stijlvol staan. Je kunt dit kleine knopje ook mooi combineren met de oorbel hierboven.

minimalistische oorbellen

minimalistische oorbellen

minimalistische oorbellen

 Liefs, Scarlet & Joyce ♥