Ons geheim voor mooie merken met hoge korting? Ik vertel het je. Ik mag graag in de uitverkoop winkelen. Struinen door rekken met hoge korting en shoppen in de sale. Het voelt gewoon fijn om iets moois te scoren voor de helft van de originele prijs. Het voelt een beetje als schat zoeken. Ik was dus ook enthousiast toen we werden uitgenodigd door BestSecret om lid te worden van hun webshop. BestSecret is een members only webshop met kleding en accessoires voor vrouwen en mannen, sportkleding én een uitgebreide afdeling voor kinderen en baby’s. Je kunt kiezen uit zo’n 3000 bekende merken. De kortingen in de webshop lopen op tot wel 80 procent.  De aanbiedingen worden dagelijks aangevuld…. dus je kan er iedere dag wel een nieuwe schat ontdekken.

We konden ons via een exclusieve link eenvoudig registeren om hierna een paar uurtjes rond te struinen door de enorme webshop. Heerlijk! We besloten voor (bijna) iedereen in ons huis iets in ons winkelmandje te stoppen. Voor mijzelf, voor Joyce, voor de baby én voor poes. De aanbiedingen gaan hard, dus je kan niet uren blijven twijfelen over je mogelijke aankoop. Dat is voor ons wel goed, want kiezen is niet onze sterkste kant. Nu moesten we gewoon dezelfde avond een keuze maken, anders ging iemand anders er mogelijk met de buit vandoor…

In deze blog laten we je zien wat we hebben besteld en wat we van de producten vinden. Voordat we hiermee starten delen we graag onze persoonlijke link om jou uit te nodigen voor BestSecret. Via deze exclusieve Ik Vrouw van Jou pagina kan je je gratis registreren en net als ons ook een kijkje nemen in deze bijzondere webshop. Oh en leuk om te weten is dat je bij je eerste aankoop direct 20 euro extra korting krijgt als je meer dan 60 euro besteedt. Korting op korting… altijd fijn.

No Rain, No Flowers

De afgelopen weekjes is de regen in Nederland alweer met bakken uit de hemel gevallen. Helemaal niet erg als je beschikt over een goede regenjas. Niet zo’n lawaai makend regenpak dat je vroeger naar school aanhad, maar iets waarin je je ook gewoon mooi voelt. Zeker fijn als je net als ons iedere dag naar buiten moet om de hond uit te laten. In de webshop van BestSecret vonden we hele toffe regenjassen van het merk Beaumont. Hij is er in verschillende kleuren met 50 procent korting. Wij kozen voor de kleur karamel, een mooie okergele tint. We hebben de jas na ontvangst bijna direct kunnen gebruiken toen we een dagje naar Amsterdam gingen en het 24/7 bleef regenen. De jas houdt de regen goed tegen én zit fijn.

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

Good shoes, take you to good places

Ik houd van schoenen. Liefst een beetje stoere schoenen die wel chique ogen. Via BestSecret maakte ik kennis met het merk Melvin & Hamilton. Wat een heerlijk merk! Het merk bestaat blijkbaar al ruim 30 jaar en staat bekend om zijn creativiteit en kwaliteit. Ze hebben een ruim aanbod prachtige, kleurrijke veterschoenen waar ik helemaal blij van werd. De schoenen zij echt tot in de puntjes prachtig uitgewerkt. De veters van de schoenen bevatten aan de uiteinden kwastjes en de zool is diep roze. De schoenen hebben een goede pasvorm en zitten direct lekker.

Tip! Bestel wel zeker een maat kleiner dan je eigen schoenmaat, aangezien de punt van de schoen vrij lang is. Ook deze schoenen bestelde ik met 50 procent korting. Echt een aanrader, want in andere webshops kan ik ze bijna alleen maar vinden voor de volle prijs.

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

Chic, but sporty

Joyce was op zoek naar een nette handtas. Gewoon eentje om mee naar haar werk of een afspraak te nemen. Ze heeft een zwak voor het merk Calvin Klein en koos daarom voor een ruime clutch met afklikbare riem voor over haar schouder. Eenmaal in huis kwamen we erachter dat mijn laptop er precies inpaste en dat ik de tas dus ook best heel handig kon gebruiken. De tas is chique, maar ook wel stoer en daarom goed te combineren met allerlei outfits.

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

The little one…

Ondanks dat we al over een pittig aantal kleertjes beschikken voor onze toekomstige zoon, konden we het niet laten om een aantal prachtige items te bestellen. BestSecret heeft écht hele mooie merken voor baby’s. Je ziet deze merken niet overal en al helemaal niet met zoveel korting. Ben je op zoek naar nét wat meer originele kleding voor je kindje, dan is deze webshop het kijken dus echt waard. Voor onze kleine man bestelden we een prachtig broekje van het merk Hust and Claire. Het is gemaakt van merino wol en is superzacht. Aan de voorkant zitten bovendien hele leuke houten knoopjes.

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

Hierbij bestelden we een eenvoudige romper met een kraagje van Petit Bateau. Een merk waar we al een paar andere kledingstukken van hebben en erg enthousiast over zijn. De kleding is van hoge kwaliteit en ziet er gewoon heel mooi uit. De romper is lekker zacht en past goed bij het broekje.

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

Tenslotte kozen we van Petit Bateau ook een rood, gebreid vestje uit. Het vestje bevat kleine bruine knoopjes aan de voorkant en kan je leuk dragen over de romper met kraagje. Is deze outfit niet te meisjesachtig? Ach… wie bepaalt dat? Wij vinden het een prachtig setje en kunnen niet wachten tot onze kleine man erin zit.

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

Voor de babykamer zelf waren we al een tijdje op zoek naar een mooi kussen. Een kussen voor op onze okergele stoel. Heel toevallig kwamen we hiervoor het perfecte kussen tegen in de webshop van BestSecret. Het is een beige kussen met gele geborduurde bladeren erop. Het was even spannend of de kleur geel wel zou matchen met de kleur geel van de stoel…. maar het past perfect! Toch?

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting

Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

All you need is Love and… A CAT.

Voor onze poes bestelden we een heel mooi bakje om uit te eten en drinken. Kort voordat we werden uitgenodigd voor BestSecret hadden we een nieuwe eettafel gekocht. Deze is gemaakt van een donkere, vlammende houtsoort. Het bakje dat we vonden in de webshop had exact dat uiterlijk. Zo leuk! Poes haar bakje staat dichtbij onze eettafel… de perfecte combi dus. In plaats van twee niet matchende losse bakjes, beschikt poes nu over een prachtige, zelfs met onze woonkamer matchende, bak waarin haar water -en voerbakje gecombineerd zijn.Ons geheim voor mooie merken met hoge korting bestsecret best secret

Dat waren de items die we bestelden via BestSecret. We ontvingen onze bestelling binnen een week in een grote doos. De bestelling was degelijk ingepakt en bevatte zelfs een klein kaartje van degene die de doos had ingepakt. Eigenlijk zijn we over alle items die we hebben besteld enthousiast. Er zit geen enkele miskoop op tegenvaller bij. Stiekem hebben we na onze bestelling zelfs al weer een paar keer rondgekeken in de webshop op zoek naar andere schatten…

Now it’s your turn

We kunnen je oprecht aanraden om eens een kijkje te nemen in de webshop van BestSecret en nodigen je graag uit om via onze persoonlijke pagina eens lekker voor jezelf of je partner, kat, hond… baby te gaan shoppen.