Afgelopen weekend gingen Joyce en ik even lekker de stad in om te shoppen. Ik had een paar dagen ervoor, nét voor een belangrijke afspraak, weer zo ‘AAAAAHHHH IK HEB NIETS LEUKS OM AAN TE TREKKEN!’ moment en dus besloten we daar verandering in te brengen. Joyce zou me helpen om een aantal mooie, kwalitatieve tops te vinden zodat ik altijd keuze zou hebben in mijn kledingkast. We begonnen en eindigden onze zoektocht bij Zara waar Joyce uiteindelijk met 3 items naar buiten wandelde en ik met 1 item… Op de één of andere manier vind ik het altijd superleuk om voor Joyce kleding te zoeken, dat gaat gewoonweg automatisch. Bij Joyce gaat dat helaas wat minder automatisch, waardoor zij dus regelmatig met een berg kleding in de paskamer eindigt en ik met twee dingetjes.

In deze blog laat Joyce haar aankopen zien. Ze kocht een aantal items bij Zara, een paar oorbellen bij Sacha en ze kreeg een ketting van Swarovski. Ikzelf kocht 1 bloesje bij Zara. Dat kan je vrijdag in onze weekend vlog zien.

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski♥ Bloesje

Het bloesje wat Joyce hier draagt had ik voor haar uitgekozen. Ik vond de kleur en het patroon zo mooi. Bovendien vond ik het tof dat de binnenkant van de mouwen van de bloes een ander patroon had. Het is gemaakt van een stof die nauwelijks kreukelt. Dat is fijn, want strijken doen we nog steeds niet heel graag en vaak. Het bloesje zit lekker en sluit perfect aan. Het kostte 29,95 euro en is dus van Zara.

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski♥ Ketting

Joyce draagt bij het bloesje een ketting uit de nieuwe collectie van Swarovski. Het is een rosé gouden infinity teken met steentjes. Subtiel en heel stijlvol zo in combinatie met dit bloesje. Misschien voor sommigen wat te truttig, maar Joyce was er in ieder geval heel blij mee.

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovskiZe combineert het bloesje trouwens met een wat oudere broek van Zara, die nog wel te koop is. Deze is hard aan vernieuwing toe want de kleur zwart is helaas flink faal geworden.

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovskiDe schoenen die Joyce draagt zijn van een wat oudere collectie van Loavies. Ze hebben deze nu niet meer, maar ze hebben wel aardig wat soortgelijke modellen.

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski♥ Oorbellen

De oorbellen kocht ik tenslotte voor haar bij Sacha. Ik vind ze heel leuk, maar Joyce moest een beetje wennen aan de lengte van de staafjes. Ze vindt ze nét wat te lang. De oorbellen kostten 3,95 euro.

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski♥ Panter Jas

Tijdens onze zoektocht door Zara viel mijn oog plotseling op een geweldige winterjas. Tijdens onze fotoshoot voor Cosmopolitan droeg Joyce een grijskleurig panter pak dat haar heel tof stond. Deze jas leek me dus ook echt geweldig voor haar. Het patroon is opvallend, maar toch heel netjes en stijlvol en staat zeker met een paar killer heels geweldig. De killer heels hebben we nog niet, maar dat maakt de jas niet minder tof. Hij zit heel fijn en is lekker warm. De jas kostte 79,95 euro.

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

Joyce everink♥ Basic shirt

Tenslotte kocht Joyce nog een basic grijs shirt bij Zara. Het is gemaakt van een zacht stofje dat nauwelijks kreukt. Ideaal voor ons. De V hals vind ik erg mooi staan. Dat staat je of staat je niet. Mij staat dat niet, haha.

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovski

shoppen zara outfit H&M Daniel Wellington swarovskiDat waren Joyce haar laatste aankoopjes ♥
Wil je mijn aankopen zien, bekijk dan aankomende vrijdag onze weekendvlog

Liefs, Scarlet & Joyce