Joehoeeee, het is weer weeeeeeekend! Lekker twee dagen met niet al te veel verplichtingen. Net zoals vorig weekend toen we lekker uit eten gingen met familie en afreisden naar Texel. We lieten verder gaatjes schieten wat vooral Scarlet even spannend vond en we gingen gezellig met een vriendin en haar pug wandelen. Een lekker gevarieerd weekend, wat natuurlijk ook betekent: een lekker gevarieerde vlog. 

Dit en meer zie je in de weekend vlog! Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere maandag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=jn4DBm4PIgk” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Scarlet & Joyce ♥