Een sieraad dat je ieder moment herinnert aan je eigen kracht, aan je doorzettings-vermogen en aan het feit dat je jezelf mag laten zien. We lieten via ‘Take What You Need by Moneda‘ twee sieraden maken en personaliseren. Scarlet bedacht voor mij de tekst Don’t Hold Back en voor zichzelf de tekst #Girlboss. Don’t Hold Back staat voor mij voor het feit dat ik mezelf meer mag laten zien. Ik ben soms wat stil en op de achtergrond en durf niet altijd uit te komen voor mijn mening. Dit is iets waar ik wel wat meer voor mag vechten.

De teksten zijn voor ons beiden gedrukt op een bar necklace. Ik koos voor een rosé gouden variant en Scarlet koos voor een gouden variant. Nadat we ze hadden besteld ontvingen we ze kort erna in een mooie doosje met daarin een glazen flesje met veertjes. Het sieraad zat in het flesje en vastgemaakt door een andere bar aan de buitenkant van het flesje dat magnetisch is. Het zag er super schattig uit! 
don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss
De bar necklace kan je vanaf 44,95 euro bestellen en je kunt dan zelf kiezen uit verschillende bars en lettertypes. Ik koos voor een heel sierlijk lettertype en Scarlet voor een wat stoerder lettertype. Zij koos voor de tekst #Girlboss om zich wat vaker te herinneren aan haar eigen kracht. Zo kan je natuurlijk ook een lief of mooi woord voor een vriendin bedenken en dit als cadeautje geven, bijvoorbeeld met kerst ♥  De bar voelt trouwens mooi zwaar aan, waardoor je ook direct het gevoel krijgt dat je te maken hebt met een degelijk en kwalitatief sieraad.

don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss

don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss

Tenslotte deel ik graag nog onze bloesjes die we op de foto’s hier aan hebben. Beide bloesjes zijn van de webshop Romwe. We hebben hier al wat vaker items besteld en goede ervaringen mee. We zijn de laatste tijd helemaal into de bloesjes met lieve prints en deze passen daar dus goed bij. De sieraden zijn binnenkort verkrijgbaar in sieraden winkels en online in de webshop van Take What You Need.
don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss romwe

don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss romwe

don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss romwe

♥ Polka Dot Chiffon Blouse
Scarlet draagt een zwart bloesje met grote witte stippen. De bloes is gemaakt van een dunne, wat gladde stof en zit lekker. Hij sluit mooi aan en de mouwtjes zijn iets korter. Je kunt deze dus het best half opgestroopt dragen, maar dat staat juist wel leuk. Wil je een bloes met lange mouwen, dan zijn deze dus wel wat aan de korte kant. Het bloesje kost 14,50 Dollar. Onze ervaring is dat als je iets besteld, je het binnen twee weekjes binnen hebt.

don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss romwe

don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss romwe

don't hold back mi moneda romwe sieraden betekenis girlboss romwe

♥ Long Sleeve Lapel Blouse
Scarlet draagt hier een witte bloes van dezelfde stof met zwarte kattenkopjes erop. Ik vind de bloes erg leuk, alleen de stof is niet echt geschikt voor mij, als in voor lang loshangend haar, omdat het ‘t helemaal statisch maakt! Ik vind de bloes wel heel schattig op een eenvoudige zwarte broek. De mouwen van deze bloes zijn trouwens wel lekker lang. De bloes kost 22,99 Dollars en kun je hier vinden.

Liefs, Joyce