Mijn moeder noemde dit vroeger gewoon een broekrok. Ze had er meerdere van en ik vond ze vreselijk. Vandaag de dag heeft het een hippere naam, namelijk de Culotte en vind ik ze opeens wel leuk. Zo zie je maar, je smaak kan flink veranderen door de jaren heen. Niet alleen de culotte is hip, maar ook de jumpsuit en het streepje op kleding. Op de website Romwe zag ik een combinatie van deze drie trends: een gestreepte jumpsuit met een culotte. Ik was er direct verliefd op toen ik hem zag. Een beetje spannend vond ik het wel om hem te bestellen, want je weet nooit hoe iets in het echt staat zit én staat. In deze blog laat ik je mijn jumpsuit culotte zien én een batik crochet jurk die ik erg grappig vond voor naar het strand.

♥ Culotte Jumpsuit

De culotte jumpsuit kost 46,00 Dollar, maar is op dit moment in de aanbieding voor 22,33 Dollar. Het is gemaakt van een mooie stof die nét niet doorschijnt en daar ben ik heel blij mee. De stof is stevig, maar lekker losjes. De jumpsuit sluit perfect aan en zit erg lekker. Ik combineer de jumpsuit hier met een zwart horloge van Daniel Wellington. Het enige nadeel is dat ik nog geen passende schoenen heb bij dit jumpsuit. So don’t mind the shoes…

culottes romwe trend scarlet

culottes romwe trend scarlet

culottes romwe trend scarlet

culottes romwe trend scarlet

culottes romwe trend scarlet

culottes romwe trend scarlet

culottes romwe trend scarlet

culottes romwe trend scarlet

♥ Crochet Batik jurk

Het tweede item dat ik bestelde was deze crochet batik jurk voor naar het strand. Ik moet toegeven dat ik verwacht had dat hij ietsje langer was, maar op blote voeten op het strand is dit daarentegen ook wel weer heel handig. De onderkant van de jurk is gemaakt van een soort badpakstof. Ik vind het patroon en de diepblauwe kleur erg gaaf. De bovenkant van de jurk is gehaakt, wat de jurk direct wat romantischer maakt.

Door mijn mierentietjes is de jurk voor mij helaas aan de bovenkant iets aan de ruime kant. Ik draag er nu mijn BH onder, maar ik denk dat het met bikini eronder nét wat mooier staat omdat je die BH af en toe toch een beetje ziet. De jurk heeft een hoge split en zit verder heel fijn. De jurk kost 27 Dollar, maar is nu in de sale voor 14 Dollar.

batik jurk romwe

batik jurk romwe

batik jurk romwe

batik jurk romwe

Dit waren mijn twee items. Ik ben vooral heel blij met de Culotte Jumpsuit. De jurk vind ik ook leuk, maar ik denk dat die Joyce nog nét wat mooier staat ♥

Deze items bekijken of meer zien? Neem dan even een kijkje op de website van Romwe.

Liefs, Scarlet