Het is weer tijd voor een potje shoppen. Deze keer trekken we zebra’s een rood jasje aan. Joyce toont je in deze blog twee outfits met een aantal nieuwe items. De items komen van Romwe en Bershka. Ikzelf ben vooral dol op de top en op de schoenen. De schoenen zijn eigenlijk van mij, maar zoals meestal met schoenen die ik koop, zitten ze eenmaal thuis ineens te krap. Joyce heeft smallere voeten dan ik en past al mijn te krap zittende schoenen wel, lucky Joyce. We maakten de foto’s bij een mooi laagstaand zonnetje, waardoor er een fijne zomerse gloed overheen ligt.

De komende dagen wordt het weer lekker warm en daar past deze zebra top met open schouders perfect bij. Ik zoek wel vaker kleding voor Joyce uit met dieren, maar in dit geval was het niet een simpele trui met poezen, maar een aparte, cut-out top met zebra’s. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen in de webshop.

♥ Zebra op je schouder

De zebra top komt van Romwe en is super leuk doordat de manen van de zebra de opengewerkte touwtjes zijn op je schouders en armen. Ik vond dat zo origineel! De tof is van een mooie gladde stof gemaakt en zit lekker losjes. Ideaal voor de zomer maar ook leuk op een net zwart rokje voor een chique feestje. De top is nu in de sale en kost maar 13 Dollar. Je vindt hem hier in de webshop.

zebra potje shoppen outfit romwe

zebra potje shoppen outfit romwe

zebra potje shoppen outfit romwe

zebra potje shoppen outfit romwe

zebra potje shoppen outfit romweDit zijn de schoenen waar ik zo dol op was, maar die me nu al te krap zitten. Ik kocht ze een tijdje geleden in de sale bij Bershka. Ik geloof dat ze toen 29 euro waren. Ze zijn heel zacht roze en hebben een dikke witte plateau zool. De schoenen gaan dicht met een eenvoudige gesp en staan enorm mooi bij deze grijze jeans van Cool Cat.

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenen

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenen

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenen

♥ In een Rood jasje

Joyce koos daarnaast deze mooie rode jas uit. De jas is een beetje cropped wat hem wel aan de korte kant maakt als je hem dicht draagt. De kleur rood van het jasje is echt prachtig, enorm knallend, maar nét niet goedkoop of ordinair ogend. Het rood staat ook erg tof bij donkerbruin haar. De mouwen zijn wat aan de ruime kant, maar daardoor zit de jas ook lekker comfi. De jas is perfect voor de lente en de nazomer. Het jasje kost nu in de sale 40 Dollar en is hier te vinden in de webshop.

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenen

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenen

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenenDe schoenen in deze outfit zijn trouwens van Pull & Bear. We hebben daar eerder een Blog over geschreven.

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenen

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenen

zebra potje shoppen outfit romwe bershka schoenen

Joyce en ik zijn natuurlijk benieuwd wat je van deze twee outfits vindt.
Laat je het ons weten?