Vanaf 17 september is de film SHIRLEY van Josephine Decker te zien in de bioscoop. De film ging in wereldpremière op Sundance waar de film werd bekroond met de U.S. Dramatic Special Jury Award For Auteur Filmmaking. De hoofdrollen worden gespeeld door Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale),  Michael Stuhlbarg (Call Me By Your Name), Logan Lerman (The Perks Of Being A Wallflower) en Odessa Young (The Giant). De film is gebaseerd op het leven van de Amerikaanse auteur Shirley Jackson. Via onze Instagram stories geven we 2 x 2 kaarten weg.

Fred en Rose verhuizen naar een dorp in Vermont in de hoop op een baan voor Fred. Het jonge stel krijgt een aanbod om in te trekken bij professor Stanley Hyman op voorwaarde dat Rose het huishouden op zich neemt én op zijn vrouw -de beruchte horror auteur Shirley Jackson- past. Hoewel Rose met afgrijzen het ongebruikelijke huishouden van het excentrieke koppel bijhoudt, ontstaat er toch een zeer bijzondere band tussen haar en Shirley. Een band die het huwelijk van het jonge koppel flink op de proef stelt…

Een bijzonder film met een geweldige cast! Waar de film draait de komende weken vind je HIER.