Wij zijn super enthousiast over de nieuwe Love is Love limited edition flessenset van SodaStream. Het is een duurzame set van herbruikbare flessen, speciaal om de Gay Pride te vieren. Het bekende bruiswatermerk wil dat we de liefde voor elkaar delen én voor het milieu. De flessenset is heel tof en de campagne video is super cute! Ook de boodschap achter deze campagne vinden we heel waardevol. daarom delen we dit alles graag met je… en het leuke is: Wij mogen maar liefst 5 Love is Love limited edition flessensets weggeven! 

Love is Love campagne

Onder de naam Love is Love voert SodaStream nu wereldwijd campagne om de LHBT acceptie te vergroten. Op social media vraagt zij mensen hun huisregels te delen over liefde. Ook wil het merk de mensen die de Gay Pride in Amsterdam bezoeken op het hart drukken om ook liefdevol om te gaan met het milieu door plastic flessen te hergebruiken; niet alleen omdat er vanaf 1 maart 2018 een duurzaam evenementbeleid geldt, maar vooral uit liefde voor toekomstige generaties.

Love is Love limited edition flessenset sodastream

De reden van de Love is Love campagne is tweeledig: ten eerste is gelijkheid één van de belangrijkste kernwaarden van binnen de eigen bedrijfscultuur.

“We willen deze boodschap ook wereldwijd verspreiden; liefde is liefde, ongeacht nationaliteit, religie of seksuele geaardheid. Dat is de eerste stap om de wereld mooier te maken”

Tegelijkertijd wil SodaStream de liefde voor een duurzamere wereld delen en stimuleren. Alleen al in 2018 werden er 1 miljard plastic frisdrankflessen bespaard door de toename van het gebruik van SodaStream.

Home is where the love is

Om de ‘Love is Love’ boodschap te versterken werd de internationale (prachtige!) video ‘Home is where the love is’  geproduceerd. Hierop zijn een man en een vrouw te zien die een gezellig dagje in het park doorbrengen met twee meisjes. Wanneer ze naar huis gaan zie je dat de man en vrouw afscheid van elkaar nemen; de man gaat naar zijn man met hun dochter en de vrouw gaat naar haar vrouwelijke partner met hun dochter.

Love is Love Flessenset in Nederland

De limited edition flessen worden exclusief online verkocht in een aantal landen voor $24.99. In Nederland zullen de limited edition Love is Love familiesets weggegeven worden via verschillende mediakanalen. Zo ook via Ik Vrouw van Jou!

Love is Love limited edition flessenset sodastream

Love is Love flessenset winnen

Wil jij graag een Love is Love limited edition flessenset winnen? Laat dan onder ons Facebook bericht over deze campagne voor zaterdag 4 augustus een reactie achter. Geef in jouw reactie antwoord op de vraag: Wat betekent liefde voor jou?