Speciaal voor Valentijnsdag delen we deze prachtige cover van het nummer Same Love van Macklemore door Froukje. Froukje kwam langs in de 3FM Live Box om deze unieke cover van Macklemore te spelen. Als lesbisch meisje verwerkte ze haar eigen boodschap in het nummer ‘Same Love’ en gaf hier een Nederlandse sound aan. Elkaar accepteren en respecteren, of je nou op mannen of vrouwen valt, dat is waar de cover om draait. Erg mooi en puur, zeker de moeite waard om even naar te luisteren!

Froukje Veenstra schreef eerder het nummer ‘Groter dan ik’ over het klimaatprobleem met teksten als: ‘De wereld staat in de fik en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik.’

‘Ik denk dat je lesbisch bent’, woorden van mijn zus. Het was oké dat ze dat zei, we waren jong en onbewust. Maar ik weet nog dat het voelde als iets dat niet van haar was en dat ik wilde bewijzen dat het helemaal niet waar was. Wie je hart sneller doet kloppen, of dat nou een man of vrouw is, heeft te maken met of hij of zij de juiste mens voor jou is.’