Na maanden van ploeteren door problemen, zoeken naar zinnen, hoofdbreken over hoofdstukken en twijfelen over titels is het moment daar: De Boeklancering! Vorige week leverden we de laatste versie van ons manuscript in bij onze uitgever, Splint Media. Een heel bijzonder moment, zeker gezien we de afgelopen jaren persoonlijk en samen in een pittige rollercoaster hebben gezeten. Vandaag kunnen we, naast de titel en cover van ons boek, ook de datum en locatie van de boeklancering + Meet & Greet onthullen!

Bestel het boek IK VROUW VAN JOU hier via Bol.com

Met ons boek gaan we voor de rauwe realiteit. Dit betekent dat geen onderwerp onbesproken blijft en de nodige taboes worden doorbroken. Een boek om een ieder die zich herkent een inimini mager stukje minder eenzaam te maken en te laten zien dat hoe rot het leven soms ook is, het kan veranderen. Een boek als symbool voor onze overwinning op het leven.

“De druk om te presteren, te laten zien wat we waard zijn is enorm. Alles of niets. We mikten op alles, we maakten er niets van. Tienduizend likes toegenomen, maar onze likes voor elkaar afgenomen. Online het perfecte koppel, offline in scheiding.”

~ uit: Ik Vrouw van Jou

Ikvrouwvanjou boek coverDe boeklancering zal plaatsvinden op maandagavond 14 mei in Utrecht. Het wordt een hele bijzondere avond met veel mooie mensen en fijne muziek. Hierover maken we binnenkort meer bekend. Naast de presentatie van ons boek, zal er ook een Meet & Greet zijn. We signeren boeken, hebben een speciaal fotohoekje en er is voldoende ruimte om gewoon gezellig op een bank met elkaar te praten, chillen, wat te drinken en eten. De lancering zal namelijk plaatsvinden bij LE:EN. Dit is één van onze favoriete tentjes in Utrecht. Achter LE:EN bevindt zich een super relaxte ruimte die helemaal in stijl is van ons boek.

“Wegrennen voor mijn leven was wat ik nu deed. In plaats van de koe bij de horens te vatten, nam ik hem van achteren. Nou ja, niet letterlijk dan, maar in plaats van het op te lossen, maakte ik meer problemen. Voor mijzelf en iedereen om mij heen. Door te vluchten, trok ik de mensen die van me hielden mee in de afgrond. Of in die koeienvlaai. Wat het ook was, het was foute boel. Dikke poep. Vuile was.”

~ uit: Ik Vrouw van Jou

De avond start om 19:00 uur en eindigt…. wanneer jij wilt. LE:EN ligt heel dichtbij het treinstation Utrecht Vaartsche Rijn. Mocht je liever met de auto komen, dan is er een parkeergarage in de buurt: Parkeergarage Vaartsche Rijn. Je begrijpt misschien wel dat er een beperkt aantal plekjes beschikbaar is. Wil je graag bij deze avond zijn, wacht dan niet te lang met je aanmelden. We vieren graag mét jou deze bijzondere mijlpaal.

“De komende dagen moest ik onder de douche mijzelf bewuster gaan wassen. Al deze woorden klonken vies in mijn hoofd. Doe. Even. Normaal. Alsjeblieft. Zeg me gewoon hoe ik beter seks kan hebben. Vertel me waar mijn seksualiteit in slaap is gevallen en hoe ik mijn hormonen een heerlijk harmonisch lied kan laten gillen.”

~ uit: Ik Vrouw van Jou 

Vorige week kregen we de uiteindelijke cover van ons boek te zien. De cover is gemaakt door Demi Koen, een fotografe/illustratrice die we kort geleden leerden kennen via een oproepje op ons Instagram account. Zij zal ons hele boek illustreren. We zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat! Het boek is nu nog vol in de maak. We zullen jullie van alle ontwikkelingen op de hoogte houden in onze weekvlogs en via Insta stories.

Boeklancering Ik Vrouw van Jou + Meet & Greet

Het boek Ik Vrouw van Jou bevat een pot vol persoonlijkheid, facts, lifehacks én laat je zien waarom…

….naar een psycholoog gaan niet gek is
….het gras bij de buren niet groener is
….we zo graag presteren en controleren
….werken aan je relatie noodzakelijk is
….het leven soms volkomen kut én leuk is
….kinderen krijgen niet altijd eenvoudig is
….niet perfect, goed genoeg is

Boeklancering + Meet & Greet

Maandag 14 mei aanwezig zijn? Meld je dan nu HIER aan.

Bestel het boek HIER alvast in de voorverkoop

Tot dan!

Scarlet & Joyce