In deze weekvlog extreem lang haar en lef hebben. Leuk dat je weer komt kijken naar een nieuwe video van ons. In deze nieuwe vlog zie je hoe we naast ons drukke werk bestaan tijd maken om de nodige foto’s te maken voor de pakketjes die we ontvangen. Scarlet vertelt over liefde en lef hebben, Joyce voelt zich niet zo op haar gemak maar zou het tegelijkertijd ook wel met zichzelf willen doen.. uhmm.. say what?! Ja dat… Tenslotte krijgt Scarlet op zaterdag de kans om extreem lang haar te krijgen bij Beauty By Roos. Uiteraard zegt ze daar geen nee tegen… Dat en meer zie je in onze nieuwste weekvlog, die deze keer trouwens eindigt op zaterdag. De volgende weekvlog start op zondag.

Fijn weekend alvast en we zouden het leuk vinden als je je abonneert op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je het ook leuk vinden om dagelijks foto’s van ons leventje te zien, kom ons dan gezellig volgen via Instagram.

Meedoen aan de extensions winactie? Check dan het einde van deze vlog, reageer onder de vlog waarom jij wilt winnen en like het FaceBook bericht over deze video.