Scarlet spotte een paar weekjes geleden een grappig shirt in de webshop van Monki. Tegelijkertijd ontdekte ze ook een paar hele leuke slippers. Ze kon het niet laten en bestelde beide items. Door haar mierentietjes zat het shirt helaas niet goed, maar mij zat het wel goed! Jeeej! De hartjes zaten exact op mijn tietjes. In deze blog laat ik je graag even mijn nieuwste shirt en totale outfit zien. Ik ben uiteraard benieuwd wat je ervan vindt én of jij hier mee zou lopen….

Zoals ik al schreef bestelde Scarlet het shirt met de hartjes op de tietjes bij Monki. Het kostte 10 euro. De slippers met GRL PWR kostten ook 10 euro. De slippers zijn ergens oerlelijk, maar ergens ook geweldig hip en leuk. Ze zitten ook echt heerlijk. Een fijn paar stampers voor deze zomer in de tuin en op vakantie.

Hartjes voor mijn tietjesHet shirt met de hartjes op de tietjes is katoen en zit niet te strak. Ik vind het een erg leuk, subtiel en tof shirt. Vrouwelijk, maar ook stoer. Ik zou dit shirt ook gewoon naar mijn werk dragen. Vind je dat raar? Anyway, ik combineer het shirt met een vintage ketting horloge dat ik kort geleden van mijn moeder kreeg. Ik vind het heel mooi en ben er heel blij mee.

Hartjes voor mijn tietjesShirt met hartjes: Monki

grlpwrStatement slippers: Monki

Hartjes voor mijn tietjesHet horloge dat ik draag is van het merk Rénard. Hier heb ik kort geleden nog een artikel over geschreven. Het goudkleurige horloge is heel verfijnd en heeft een groen bandje. De woorden vrouwelijk én stoer zijn op dit horloge ook zeker van toepassing.

Hartjes voor mijn tietjes

Hartjes voor mijn tietjesVerder draag ik mijn eerste en perfecte mom jeans van Come Get Fashion in combinatie met een paar fake Converse schoenen van Primark. Ik heb een tas van Lief Leven bij me. Deze ontving Scarlet van haar collega, heel lief en mooi deze tas: Met volle angst vooruit.

Hartjes voor mijn tietjesTenslotte heb ik mijn Longboard van Long Island bij me. Vorig jaar heb ik regelmatig met Scarlet op het longboard gestaan in de zomer. Erg leuk om te doen! We maakten er een video over: “Hoe moet je longboarden?.

Hartjes voor mijn tietjes

Monki is ook te bestellen via Asos

Liefs, JOIS.