Vandaag is alweer de laatste vlog van onze reis naar Curacao. Wauw, wat is het snel gegaan! We hadden best nog wel een weekje langer willen blijven. Vandaag gaan we in de ochtend nog lekker genieten in onze villa en zwembad van mierentietjes en meer. Hierna gaan we met de auto naar het vliegveld waar we in 9 uur weer terugvliegen naar Nederland. Daar staat onze grote vriend op ons te wachten, om 6 uur ‘s morgens! Zo lief! Eenmaal thuis duiken we ons bed in en tegen de avond krijgen we nog een lesje tanden poetsen.

We hopen dat je het leuk vond om op deze manier met ons mee te gaan op vakantie. Wij hebben enorm genoten en vonden het heel leuk om jullie reacties op onze video’s te ontvangen. Dankjewel daarvoor ♥

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=z9m_U6pHzA4″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥