Oké, de titel van deze blog klinkt wat onlogisch: Spuiten en Slikken met lesbiennes. Uhmm, hoe dan? We hebben het uiteraard over het BNN televisie programma Spuiten en Slikken. Daar kan je dinsdagavond 9 mei namelijk kijken naar een uitzending over lesbiennes. Gwen gaat in de aflevering onder andere langs bij lesbisch feministische activisten. Ze onderzoekt waarom lesbiennes zoveel minder zichtbaar zijn dan homo’s en bezoekt een lesbisch feestje. Tenslotte schrijft ze samen met zangeres Shary-an Navillac – die er openlijk voor uitkomt dat ze op vrouwen valt – een lied voor de lesbische vrouw… We hebben van BNN al twee promo’s ontvangen en kunnen je zéker aanraden om even te gaan kijken. De uitzending wordt leeuheeeuk!

Hieronder delen we alvast twee korte fragmenten uit de aflevering van Spuiten en Slikken met lesbiennes. De aflevering is dinsdagavond 9 mei te zien om 22:00 uur bij NPO 3.

Fragment: Lesbisch feestje

Fragment: De feministische activisten

Ga jij morgenavond kijken?