Ruim een jaar geleden bestelde ik een paar items bij LookBookstore. Eén van die items is mijn zwarte leren jasje. Ik ben hier ontzettend blij mee en krijg hier ook altijd veel positieve reacties op. Nu, een jaar later, bestelde ik wat nieuwe spulletjes bij LookBookstore. Ik ben echt fan van deze webshop, ze hebben zoveel mooie spullen. De bestelling had ik ongeveer na twee weken in huis. De spullen zitten netjes, per item, verpakt in plastic. Je kunt bij Lookbookstore bestellen via Paypal en Creditcard.

Joyce en ik bestelden leuke zomerkleding, waaronder twee maxi dresses. Online bestellen vind ik altijd een beetje spannend in verband met het kiezen van de juiste maat, maar ik kan niet anders zeggen dan dat we best goed gegokt hebben. Ik zal voor het gemak bij de items zetten welke maat we hebben besteld. Mocht je dan eenzelfde iets willen bestellen, dan heb je een beetje een idee hoe de kleding valt. Ik hoop dat je deze nieuwe Potje Shoppen blog leuk vindt en ik ben natuurlijk benieuwd naar wat je van onze spulletjes vindt ♥

♥ Maxi Dress Flowers
Joyce draagt hier een hele mooie zomerse maxi dress met zijsplit. Op het eerste gezicht als je de jurk aantrekt ziet hij eruit als een eenvoudige lap stof. Het centuurtje zorgt er echter voor dat hij mooi gaat zitten. De stof is lekker dun en dus perfect tijdens warme dagen. De jurk heeft een mooie lengte voor iemand van 1,67 meter. De prijs van de jurk bij Lookbookstore is 33 Dollar. Je kunt de jurk hier vinden in de webshop. Dit is een maat 34.

lookbookstore Joyce everink

Het enigste nadeel van de jurk is dat je er niet echt een BH onder kunt dragen omdat je deze ziet door de wijde zijkanten bij de top. Op zich zit het prima hoor, het kan enkel bij een vreemde beweging wat inkijk opleveren… Ik vond Joyce de jurk in ieder geval prachtig staan.

lookbookstore Joyce everink

lookbookstore Joyce everink

lookbookstore Joyce everink

lookbookstore Joyce everink

♥ Maxi Dress Elephant
Op deze tweede jurk waren Joyce en ik beiden verliefd. Joyce haar favoriete dier is een olifant en ik vond de jurk qua ontwerp gewoon geweldig. De jurk is, als je in de webshop kijkt naar het model, wel ietsje korter dan verwacht, maar met blote voeten komt hij bijna tot de grond. De jurk kost 35 Dollar en is hier te vinden in de webshop.

lookbookstore joyce everink

Ik vind dit stukje van de jurk heel erg mooi. Kleine, subtiele knoopjes en dan een mooi doorzichtig gehaakt stuk. Dat maakt de jurk echt apart en een klein beetje sexy. De jurk sluit qua model mooi aan. Dit is een maat 36.

lookbookstore joyce everink

lookbookstore joyce everink

lookbookstore joyce everink

♥ Studded Blazer & Lace Top
Ik heb een toffe groene studded blazer uitgekozen. Ik had een tijd geleden een zelfde soort jasje hiervan besteld, maar deze is me helaas te groot. De blazer zit daarentegen perfect. Ik vind de blazer stoer én vrouwelijk tegelijk en daar houd ik van. Hij heeft een mooi rechtopstaand kraagje, studds en meerdere ristjes. De kleur van de blazer is hetzelfde als de kleur van mijn ogen. De blazer kost 59 Dollar en is hier te vinden in de webshop.

lookbookstore scarlet

g8

Ik draag de blazer op een broek van H&M en hieronder op een Lace Top van Lookbookstore. De Lace top is ook nieuw. Ik vond het een leuke top door de kanten banen. Hij zit mooi qua model, kost 24 Dollar en is hier te vinden in hun webshop. Dit is maat 36.

lookbookstore scarlet

lookbookstore scarlet

♥ Pinstripe Set
Deze combi viel ons direct op in de webshop, zo leuk met dat streepje! Streepjes zijn op dit moment natuurlijk sowieso hip. Het broekje zit perfect en het topje bijna perfect, het had eventueel ietsje strakker gemogen. De hoeveelheid streepjes zorgen wel voor wat drukke foto’s. Het setje is gemaakt van stevige, katoenen stof en zit heel fijn. Het setje kost 27 Dollar en is hier te vinden in de webshop.

lookbookstore Joyce everink

lookbookstore Joyce everink

lookbookstore Joyce everink

♥ Porcelain Set
Deze setjes met een soort van delfts-blauw zagen we al in meerdere webshops. Zo leuk en apart! Ik heb hiervan ook een jurkje, maar Joyce wilde dit wel graag in een topje en rokje. Ze bestelde deze Porcelain set die 33 Dollar kost. Het rokje zat perfect, maar het topje sloot niet helemaal goed aan (dat zie je niet echt goed op de foto). Het setje staat Joyce wel heel mooi vind ik. Je kunt de set hier in de webshop vinden.

lookbookstore Joyce everink

lookbookstore Joyce everink

lookbookstore Joyce everink

lookbookstore Joyce everink

Dit waren alweer de 5 outfits die we bestelden via LookBookstore ♥

Welke outfit vind jij het meest leuk?