Een tijdje geleden besloten Joyce en ik via ebay wat spulletjes te bestellen. We wilden al langer een paar goeie make-up kwasten kopen omdat we nu altijd moeten vechten om die ene kwast waar ook nog eens de haren uitvallen. Natuurlijk hadden we naar de Bijenkorf kunnen gaan en daar 25 euro per perfecte kwast kunnen betalen, maar we wilden het eigenlijk eerst weleens proberen via ebay. We hadden hier wel wat positieve verhalen over gelezen en de prijzen van de kwasten die we vonden via ebay spraken ons ook wel aan!

In deze blog laat ik je zien welke twee flinke sets make-up kwasten van ebay we hebben besteld en hoe die ons bevallen. Ik zal de linkjes naar de kwasten die we hebben besteld ook even erbij plaatsen, mocht je zelf enthousiast worden om deze ook te bestellen. Je kunt op ebay eenvoudig betalen via Paypal of met een Creditcard. Je aanmelden bij Paypal is heel eenvoudig en echt een uitkomst als je zo nu en dan iets wilt bestellen via buitenlandse webshops én niet in het bezit bent van een creditcard.

make-up kwasten van ebay

♥ 24-delige oogschaduw en poeder kwasten set

De eerste kwasten set die we bestelde is er eentje voor oogschaduw en poeder/blush/bronzer. De set is 24-delig en zit in een mooi nep leren etui. Dit etui kan je eenvoudig openvouwen en dichtmaken met de veters die eraan vastzitten.  De set kostte nog geen 10 euro en de verzending was gratis. Het kwam netjes aan en iedere kwast is afzonderlijk ingepakt in plastic.

make-up kwasten van ebayHierboven kun je goed zien hoe uitgebreid de set is. Hij is door het etui trouwens ook heel eenvoudig om mee te nemen overal naar toe. Ben je benieuwd naar deze set en wil je hem zelf ook bestellen, dan kan je de kwasten set hier vinden op ebay.

make-up kwasten van ebay

make-up kwasten van ebayJoyce en ik hebben niet zoveel verstand van make-up en kwasten dus we moeten nog een beetje uitvogelen waar we iedere kwast het beste voor kunnen gebruiken. We hebben enkele kwasten al wel gebruikt en deze bevallen heel goed. In het begin viel er her en der een haartje uit, maar nu lijkt alles stevig vast te blijven zitten. De haartjes zijn heel zacht en brengen de oogschaduw en blush netjes aan. De kwaliteit is waarschijnlijk wat minder dan de dure profi kwasten, maar de vraag is of wij die kwaliteit als make-up dummies nodig hebben…

make-up kwasten van ebay

♥ Fake Real Techniques kwasten

De tweede kwasten set die we bestelden is een look-a-like van de bekende Real Techniques kwasten. We konden kiezen uit verschillende kleurtjes en kozen uiteindelijk voor de gouden variant. Per stuk kosten de kwasten ongeveer 1,50 euro.

make-up kwasten van ebayWe gebruiken de kwasten op dit moment met name om foundation mee aan te brengen, waar vooral de middelste kwast echt heel geschikt voor is. Deze werkt echt heel fijn! Daarnaast gebruiken we de kwasten om poeder en blush aan te brengen en Joyce leert tenslotte een beetje te shapen met één van de kwasten.

make-up kwasten van ebayBen je benieuwd naar deze kwasten en wil je ze ook bestellen. Wij kochten deze 5-delige set voor nog geen 8 euro en gratis verzendkosten. Je kunt de kwasten set hier vinden op ebay.

make-up kwasten van ebay

Bedankt voor het lezen van deze blog. Zoals je wel merkt zijn we geen beauty professionals en kunnen we dus geen uitgebreide reviews over een paar make-up kwasten schrijven. Wat het belangrijkste voor ons is, is dat ze prettig werken. De haartjes van beide kwasten sets zijn heel zacht en ze vallen nauwelijks uit. Tenslotte zijn de kwasten lekker goedkoop en zien ze er mooi uit! Ben je dus op zoek naar een leuke kwasten set en heb je net als ons niet echt een mega professionele set nodig, dan is dit een leuke uitkomt!

Liefs, Scarlet ♥