Oh jee hetero ladies! Vandaag slecht nieuws voor jullie, want uit recent onderzoek blijkt dat lesbische vrouwen meer tevreden zijn dan hetero vrouwen als het gaat om seks. En dit is niet het enige pro-lesbische nieuws waar lesbiennes de afgelopen dagen blij mee kunnen zijn. Kort geleden werd bekend gemaakt dat Marilyn Monroe twee jaar lang een geheime lesbische relatie bleek te hebben gehad. Hierna kwam het nieuws met prachtige foto’s over het mega lieve lesbische omaatjes koppel dat na 72 jaar eindelijk met elkaar ging trouwen. Kort hierop volgde een artikel over een nieuw controversieel boek getiteld ‘Lesbian For A Year‘ over een Australische vrouw die vindt dat we moeten stoppen met het labelen van mensen omdat seksualiteit en geaardheid volgens haar flexibel en veranderlijk is. En tenslotte, als kers op de taart, gaat het nu dus over seks.

Een recent onderzoek had als onderzoeksvraag wie van de ondervraagden de beste en de meeste seks had, waaruit als resultaat ‘lesbiennes’ kwam. Ook mannen komen erg positief uit dit onderzoek. Lesbiennes en mannen, onafhankelijk van hun geaardheid, hebben volgens dit onderzoek de beste seks. Enkel hetero vrouwen komen slecht uit dit onderzoek. Zij hebben duidelijk pech.

Het onderzoek werd gedaan onder 2850 mannen en vrouwen. Aan hen werd gevraagd hoe vaak zij klaarkwamen tijdens de seks met hun partner. Bij mannen was dit het geval in 85,1 procent en bij vrouwen in 62,9 procent. Hierna werden de resultaten onderzocht door de onderzochte mensen te verdelen naar geaardheid. Het percentage veranderde bij de homo mannen nauwelijks, met minder dan 1 procent. Voor de vrouwen was het echt een heel ander verhaal.

lesbische vrouwenbron foto

Lesbische vrouwen haalden meer voldoening uit seks met hun partner dan hetero vrouwen. Maar liefst 74,6 procent in verhouding tot de 62,9 procent van de hetero vrouwen. Het verschil zit hem volgens de onderzoekers in waar tijdens de seks de nadruk op wordt gelegd. Bij hetero stellen is dit met name de daadwerkelijk geslachtsgemeenschap, terwijl de aandacht bij lesbische stellen hier niet op ligt. Bovendien is er meer geduld, omdat vrouwen nu eenmaal vaker meer geduld hebben.  Ook zijn er bij lesbische vrouwen minder rollen van gever en nemer aanwezig. Beide vrouwen doen hun best, er is geen sprake van ‘luiheid’. Tenslotte wordt er bij vrouwen veel meer geknuffeld en aandacht gegeven aan andere lichaamsdelen.

Gelukkig kijkt de wereld steeds minder op van same-sex relaties. Er is dus hoop voor iedere vrouw 😉

Bron foto 1 – Bron: Dailymail