Een beetje van jezelf, en een beetje van Maggi. Minder zout, meer lesbi. In de nieuwe reclame van Maggi waarin ze hun nieuwe producten met minder zout presenteren, kunnen we genieten van een lesbisch koppel met twee kinderen. Vrouwlief kookt een lekker maaltje voor het gezin, waarna haar vrouw thuiskomt, haar een zoen geeft en ze gezellig samen aan tafel genieten van een potje minder zout.

Zou dat bijzonder moeten zijn? Nee. Maar is het bijzonder? Nou ja, toch best een beetje. Het laatste jaar zien we dat steeds meer merken en bedrijven diversiteit laten zien in hun reclames. Onder andere Sourcy, en Ikea kwamen al met mooie reclames op de buis. Een toffe verandering en iets waar we best trots op mogen zijn. Het is mooi dat we langzaam publiekelijk durven te laten zien dat het clichΓ© beeld van het heterokoppel niet meer opgaat. Benieuwd naar de nieuwe Maggi reclame? Check ‘m hieronder……