Vanmorgen zag ik de nieuwste Sourcy reclame op televisie. Ik was blij verrast, want de reclame was niet alleen heel mooi en liefdevol, maar er zat ook een zoenend homostel in de. Altijd fijn als er taboe’s worden doorbroken en dat wordt hier zeker gedaan. De campagne is niet enkel in de vorm van een reclame op televisie, maar ook middels billboards en print advertenties. De Sourcy reclame laat Nederland als het ware zien vanuit een regendruppel. Je weet wel, die dingen die Nederland het hele jaar zo rijk is. 

‘De druppel valt langs het Nederland waar iedereen vrij is om met elkaar te trouwen en waar onze kinderen opgroeien tot de gelukkigste ter wereld. We zien het Nederland waar we allemaal trots op mogen zijn. Na deze reis vol Nederlands karakter landt de druppel bij de bron in Bunnik waar hij zich na eeuwen van natuurlijke filtering uiteindelijk Sourcy mag noemen.’ (bron: adformatie.nl)

Zoenend homostel in Sourcy reclame

Het nummer dat speelt tijdens de reclame vind ik ook erg sterk en warm met woorden als “Vol van elkaar, Vol van de Liefde”  Kortom: Een mooi staaltje reclame mét een waardevolle boodschap. Check ‘m hieronder en geniet…

 [videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=_j5yDr9gMzQ” width=”100%” height=”350″][/videos]