Vreemd genoeg hebben we deze twee (As we speak type zijn het er 3 geworden!) nieuwe IKEA commercials pas vandaag ontdekt. De commercials staan al een weekje online en bevatten een lesbisch stel. In de commercials laat IKEA zien hoe je comfortabel en goed kunt slapen én opstaan. Een medewerkster van IKEA controleert de slaapkamer van een lesbisch stel dat in bed ligt te slapen. In eerste instantie zie je enkel één vrouw in bed liggen. Wanneer de video het einde nadert zie je ineens dat naast haar een vrouw ligt en geen man… Fijn en verrassend! ♥

Update: 3 minuutjes geleden kwam de derde commercial online en… die is zo leuk! Kort, maar zo liefdevol. Het lesbische stel wandelt nu door de slaapkamer met niets minder dan een super schattig kindje!

Wij vinden het erg leuk dat IKEA in haar commercials wat meer diversiteit brengt. Juist door het op een hele nuchtere manier te doen, komt het ook over als de normaalste zaak van de wereld. Een waardevolle ontwikkeling als het gaat om homo acceptatie.

♥ Opgeladen opstaan

♥ Een comfortabel bed

♥ Goed slapen

 Bedankt IKEA!