Wij zijn Joyce en Scarlet en Ik Vrouw van Jou is vanaf vandaag onze blog. Leuk dat je even komt kijken! We hebben voor de naam Ik Vrouw van Jou gekozen omdat we twee vrouwen zijn die al zeven jaar van elkaar houden. We wonen sinds een jaartje of 5 samen, met onze hond Sjors en onze poes Poes, in een gezellig huis dat we twee jaar geleden gekocht hebben. Iets waarvan we nooit voor mogelijk hadden gehouden dat dit ons zou lukken, omdat dit enkele jaren ervoor nog een hele verre van ons bed show was, maar daarover later meer.

Een paar maanden geleden kwamen we op het idee om samen een blog en YouTube kanaal bij te houden. We hebben al eerder vlogs gemaakt voor een andere website, waar we veel leuke reacties op kregen. De meest gestelde vraag onder onze video’s was of we een stel waren. Zo kwamen we tot de ontdekking dat er eigenlijk maar weinig Nederlandse lesbische stellen een blog of YouTube kanaal bijhouden. En omdat we beiden van schrijven houden en onze passie ook bij filmen en monteren ligt, was de rekensom 1 + 1 = 2 gemaakt. Het enige punt van zorg was: Waar halen we de tijd vandaan en waar gaan we exact over bloggen?

Joyce werkt sinds 2010 als dierenartsassistent en Scarlet werkt sinds 2009 als manager voor een GGZ instelling. We hebben een hele lieve hond, die nu 10 maandjes oud is. Tot voor kort gingen we twee avonden per week met hem naar een hondencursus, waar vooral wijzelf veel geleerd hebben. We houden daarnaast van winkelen en spelen af en toe een potje tennis. Joyce is verslaafd aan schoonmaken en Scarlet is verslaafd aan haar Macbook. Samen hopen we een nieuwe verslaving te creëren genaamd Ik Vrouw van Jou.

Maar er bestaan toch al 3873930383030303 andere blogs, dus waarom dan blog nummer 3873930383030304? Ja, dat klopt, maar er bestaat nog geen over ons leven, onze belevenissen en onze overdenkingen.. althans, dat hopen we. Vinden we onszelf dan zo interessant? Nee hoor, niet meer, maar ook niet minder interessant dan andere bloggers en andere mensen die niet bloggen. Wij zijn gewoon wij en dat maakt ons, net als jij, uniek. Je vindt ons leuk of niet. Je vindt het leuk om over ons leven te lezen of niet. Aan jou de keuze ♥

twee vrouwen zoenen achter hoed

We zullen de komende tijd in ieder geval gaan bloggen over allerlei verschillende onderwerpen; serieuze én minder serieuze zaken. We laten je wel graag zien hoe wij als twee vrouwen samenleven en waar we als twee vrouwen tegenaan lopen.

Daarnaast kan je op deze blog en ons YouTube kanaal ongeveer iedere week een video van ons verwachten, waarvan een deel bestaat uit vlogs van ons dagelijks leven.

We hopen je de komende tijd nog vaak terug te zien op onze blog. Laat gerust een reactie achter en laat ons ook zeker weten waarover jij graag wilt lezen en wat jij graag voor video’s wilt zien.

liefs, joyce en scarlet