Vandaag hebben we een hele bijzondere weekvlog. In ieder geval voor ons en hopelijk vinden jullie het ook leuk om te zien. Naast het vieren van de jaarwisseling hebben we nog iets speciaals te vieren. In deze week tekenden we namelijk het donorcontract bij de notaris met onze donor. Een erg bijzonder moment voor ons. Vijf maanden geleden kwam onze video online waarin we op zoek waren naar een donor. Na het uitspitten van ruim 500 mailtjes en een aantal donordates verder, hebben we hem gevonden.

Het jaar 2018 zal enorm spannend voor ons worden, althans dat hopen we. Voor onze herinneringen en natuurlijk ook voor jullie, hebben we alles gefilmd. We hebben zo onze twijfels gehad om onze donor in beeld te brengen, maar hebben hier een weloverwogen beslissing in genomen. Gezien hij vrijwel direct in beeld zal zijn bij ons hopelijk toekomstige kindje, vinden we het niet nodig hier geheimzinnig over te doen. In overleg met zowel de donor als zijn vrouw, hebben we ervoor gekozen om de beelden bij de notaris met jullie te delen. Juist omdat we het zo bijzonder vinden en er trots op zijn. Benieuwd naar de dag? Bekijk de video dan…

Heb je voor jezelf nog allerlei vragen rondom het donorschap? Bekijk dan zeker even onze extra video waarin we onze notaris allerlei vragen stellen rondom het krijgen van een kind met behulp van een donor: Donorcontract & Lesbisch ouderschap

Fijn weekend alvast en abonneer op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt, dat vinden we heel erg leuk. Naast onze vlogs nog wat meer van ons leventje te zien? Kom ons dan gezellig volgen via Instagram.