Houd jij van lesbische moppen? Wij wel, want wij houden van humor. Humor maakt het leven leuker en verlicht zware zaken. Het is belangrijk om jezelf serieus te nemen, maar aan te raden om te lachen om het leven. Het leven is namelijk niet eerlijk en vaak gewoon heel hard. De beste manier om hier soms mee te dealen is om er maar gewoon om te lachen. Ik drijf vaak genoeg de spot met mezelf en lach graag om hoe raar mijn leven loopt. Het zorgt voor wat minder drama en wat meer nuchterheid. Ik maak graag grapjes over mijn eigen problemen, maar ook over het feit dat ik op vrouwen val. Ik zal me hierdoor ook niet zo snel aangevallen voelen. Voor iedereen die ook van humor houdt, heb ik een top 10 lesbische moppen verzameld.

Het zijn wel echt van die platte grappen, zoals we met zijn allen ook al jaren van Belgen maken. Droge humor om even lekker een potje om te lachen. Ben je niet zo van de humor, dan wordt het tijd om weg te klikken… Oké, daar komen ze!

Top 10 Lesbische moppen

♥ Wat is een ander woord voor een chagrijnige lesbienne?
Een mopperpot

♥ Een blonde man zat in een bar toen hij plots een hele mooie jonge vrouw opmerkte. Hij begon naar haar toe te lopen toen de barman tegen hem zei: “Verspil je tijd maar niet aan haar. Ze is lesbisch.” De man loopt toch naar haar toe en vraagt: “Dus, uit welk deel van Lesbië kom jij vandaan?”

♥ Wat gebruikt een lesbische schilder?
Vingerverf

♥ Hoe noemt men een gierige lesbienne?
Een spaarpot

♥ Twee lesbische dames staan met autopech langs de kant van de weg en wachten op hulp. Een tijdje later stopt er een politieagent om te vragen wat er aan de hand is. De agent belt voor hun naar de ANWB en zegt “Ik heb hier 2 potten met pannen”

♥ Wat is een lesbi die van muziek houdt?
i-pod

♥ Waarom hebben lesbiennes vaak strepen op hun ramen?
Omdat ze wel goed kunnen soppen maar niet weten hoe ze moeten trekken.

♥ Hoe noem je een crematorium voor lesbische vrouwen?
Een pottenbakkerij

♥ Waarom houden lesbiennes thuis de gordijnen vaak dicht?
Ze houden niet van pottenkijkers

♥ Hoe vraag je aan een lesbische vrouw wat we ‘s avonds gaan eten?
Wat schaft de pot?

Weet jij nog leuke lesbische moppen?