Voordat we naar Curaçao vertrokken wilde ik graag nog wat leuke playsuits kopen. Ik vind dit een heel fijn én tof kledingstuk en draag het graag in de zomer. Toen we een aantal jaar geleden op Curaçao waren had ik er ook een aantal waar we een fotoshoot mee hebben gedaan. Dit jaar kocht ik een playsuit met een shitload aan bloemen bij Stradivarius, een enorm leuke winkel die sinds kort ook in Hoog Catharijne zit op Utrecht Centraal. Ook kocht ik hier een oud roze playsuit. 

Ik was eerst een beetje bang dat de gebloemde playsuit te druk was, maar eenmaal op curaçao was ik er helemaal gelukkig mee. Hij stond heel mooi en paste ook perfect bij het eiland. De kleuren van de natuur en de playsuit kwamen nagenoeg overeen. Het was dan ook vrij eenvoudig om hier leuke foto’s mee te maken. Ik combineerde deze playsuit met hele toffe armbanden die ik ontving van Les Georgettes, een merk wat o.a. te koop is via Bol.com.

favoriete Playsuits

Onder deze gebloemde playsuit draag ik een bikini van Triumph, te koop via Zalando. Deze past qua kleur perfect bij de playsuit en droeg ik ook in de shoot met de pizza luchtbed, mocht je hem wat beter willen bekijken.

favoriete playsuit

favoriete Playsuits

favoriete playsuit

favoriete Playsuits

De armbanden van Les Georgettes zijn erg mooi en stijlvol. We kregen twee varianten. Een smalle en een wat bredere. De leertjes die je eenvoudig in de armbanden klikt kan je aan beide kanten dragen, waardoor je voor iedere outfit wel iets bijpassend hebt. Ze maken een outfit echt chique én af. Ik ben er heel blij mee!

favoriete Playsuits

favoriete playsuit

favoriete Playsuits

Wish list! ♥
Ik ben dol op playsuits en heb daarom ook nog een kleine wishlist! De twee andere playsuits die ik graag wil hebben voor deze zomer zijn helemaal in sixties stijl. Ik zag ze bij Rosegal en ga ze waarschijnlijk binnenkort bestellen. Waarschijnlijk bestel ik er dan direct deze sixties style bikini bij…

playsuit favoriet

Opblaas Pegasus: Coolgift.com

 Welke playsuit vind jij het leukst?