Een Mom dress of Maxi dress voor Joyce? Direct na onze vakantie op Curaçao ontvingen we weer een pakketje van één van onze favoriete buitenlandse webshops: Romwe. We hadden een drietal items uitgekozen voor de zomerse dagen in Nederland. Natuurlijk misten we de hotspots van Curaçao bij terugkomst en daarom besloten we voor de shoot weer even naar een plekje in Nederland te gaan dat eruit ziet als Curaçao: gekleurde huisjes en helderblauw water… nee oké, geen helderblauw water, maar wel water. Joyce kleedde zich hier meerdere malen wat ongemakkelijk om in de nabijgelegen parkeergarage en ik wachtte ongeduldig met camera op mijn model.

We bestelden een prachtige rode mom dress. Ik geloof niet dat je zoiets ook echt een mom dress noemt, maar ik heb hem deze naam gegeven omdat ik Joyce er met die jurk echt als de mooiste mama ever uit vindt zien. Ik kan niet wachten om haar in die jurk met een mooi bol buikje te zien. Dreams… Maar goed, verder bestelden we ook nog twee toffe playsuits, die we beiden later bij Zara in de winkel zagen hangen voor een hoger prijsje. Heel apart dat Zara dezelfde items verkoopt als Romwe!

♥ Playsuit Exotisch
De eerste playsuit die Joyce hier draagt zagen staat haar echt geweldig leuk. Hij is van een fijne dunne stof gemaakt en zit helemaal perfect. Ze draagt hier maat S. Dit is echt een ideaal kleding item voor op vakantie of op warme dagen in Nederland. Het is chique, maar tegelijk casual, afhankelijk van de schoenen die je eronder draagt. De playsuit kost 22,99 euro en kan je hier vinden.

romwe playsuit zomer

Joyce combineert de playsuit met platform sandalen van Van Haren. Deze kocht ze kort voor onze vakantie naar Curaçao en lopen lekker én ze maken haar direct een stukje langer. Iets wat ze zelf erg fijn vindt.

romwe playsuit zomer Het horloge dat Joyce hier op de foto draagt is van Cluse en is o.a. hier te koop. De armband is van Les Georgettes en kan je hier online bestellen.

romwe playsuit zomer

Tenslotte draagt ze een door mijzelf gepersonaliseerde ketting van Take What You Need by Mi-Moneda. Zo tof! Het is een klein envelopje met erin een briefje waarop iets gegraveerd staat. Ik heb er “Ik heb L(i)ef” op laten graveren. De ketting kan je zelf hier online bestellen.

romwe playsuit zomer Playsuit: Romwe
Sandalen: Van Haren
Horloge: Cluse
Ketting: Take What You Need by Mi-Moneda
Armband: Les Georgettes

♥ Mama’s en appels
Snoep verstandig, eet een appel. Dat zei de gemiddelde moeder vroeger weleens. Dat Joyce met haar nieuwe mom dress naast een appel staat is dus geen toeval. We vonden dat wel heel toepasselijk. Tijdens ons ritje naar de Curaçaose huisjes, kwamen we deze appel bij een boerderij langs de weg tegen. Zo leuk! We besloten er direct maar een fotoshoot te houden. Dat vond de eigenaresse van de boerderij ook best grappig.

De maxi dress, want zo heet het natuurlijk eigenlijk, die Joyce hier draagt is van een heerlijk dunne, zwierige stof gemaakt en geeft je direct een extra vrouwelijke look. Het patroon is vrolijk, fris én tegelijkertijd een beetje vintage. De jurk gaat aan de voorkant helemaal dicht met kleine knoopjes en bevat bij de taille een koordje waarmee je hem wat losser en strakker kan doen. Joyce draagt hier een maat S en die zit precies goed, ook qua lengte. De jurk is op moment helaas uitverkocht, maar ze hebben wel veel toffe andere maxi dresses die qua stijl bij deze in de buurt komen. Je kunt deze hier vinden in de webshop van Romwe.

romwe mom dress maxi dress apple appel roodJoyce combineert ook deze jurk met de platform sandalen van Van Haren, wat maakt dat de jurk sowieso de grond niet raakt.

romwe mom dress maxi dress apple appel rood

romwe mom dress maxi dress apple appel rood

romwe mom dress maxi dress apple appel rood

romwe mom dress maxi dress apple appel rood

romwe mom dress maxi dress apple appel rood

Jurk: Romwe
Sandalen: Van Haren
Horloge: Cluse
Ketting: Take What You Need by Mi-Moneda
Armband: Les Georgettes

♥ Legergroene playsuit
Deze playsuit vond ikzelf heel leuk, met name om de mooie groene kleur en het aparte design. De rug van deze playsuit is half open en de mouwtjes zijn een beetje poffig. Joyce draagt hier een maat S en die viel helaas een beetje ruim waardoor hij mij echt niet mooi zat. Oepsie, de stof kreukte een beetje, dus toen we na een autoritje op onze fotolocatie aankwamen zat de playsuit vol kreukels. Ik hoop dat je daar een beetje doorheen kunt kijken.

De playsuit is gemaakt van een stevige stof, wat hem iets warmer dan gemiddeld maakt. Er zitten mooie geborduurde details bij de schouders en mouwtjes op. Het broekje valt lekker ruim, waardoor je nonchalant met je handen in je zakken kan staan. Deze playsuit is prima om er lekker op uit te trekken op vakantie of in eigen land. Verschillende toffe playsuits kan je hier vinden in de webshop.

romwe play suit groen

romwe play suit groen

romwe play suit groenPlaysuit: Romwe
Sandalen: Van Haren
Horloge: Cluse
Ketting: Take what you need by Mi-Moneda
Armband: Les Georgettes

Dit waren de nieuwste items die we ontvingen van Romwe. Ik ben het meest fan van de rode maxi dress en Joyce is helemaal in love met haar blauwe playsuit. Wat vind jij het mooiste item? We hopen dat je het weer leuk vond om even mee te kijken!

Liefs ♥ JOIS & SCRLT