Vorige week plaatsten we al een blog met bijzonder romantische sieraden en vandaag hebben we een blog over hele hippe, maar aparte sieraden. We kregen een doos vol spulletjes opgestuurd van Beautiful Bijoux. Alle items waren per stuk verpakt in prachtige sieradendoosjes. Het was echt zo leuk en gezellig om zoveel kleine doosjes te mogen uitpakken! We waren bovendien bijzonder verrast door het aantal items waren we direct verliefd op werden.

De blijdschap met deze toffe sieraden willen we graag met je delen en daarom hebben we geregeld dat we 4 waardebonnen van 25 euro per stuk mogen weggeven. Hier kan je echt meerdere dingen voor bestellen in de webshop van Beautiful Bijoux. Wil je weten hoe je deze waardebonnen kunt winnen, kijk dan even verder. We delen namelijk graag eerst een leuke reeks aan foto’s van de sieraden die wij nu hebben en de komende tijd zeker vaak gaan dragen.

♥ Normal People Scare me
Deze ketting vonden we heel tof. Gewoon, omdat ieder mens uniek is en er eigenlijk geen normale mensen bestaan. Mensen die volkomen ‘normaal’ zijn, maken ons dus een beetje bang 😉 Een eenvoudige ketting, maar zeker eentje waar we veel reacties op zullen krijgen als hij om één van ons nek bungelt.

sieraden normal people scare me

sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Bronzen Vintage Collar
We waren helemaal in Love met dit ketting kraagje. Het is zo sierlijk, vintage looking en cute. We kijken nog naar de best te combineren shirtjes of bloesjes, maar dit is absoluut een sieraad waar we enorm blij mee zijn. Je kunt hem hier vinden in de webshop.

sieraden normal people scare me sieraden beautiful bijoux bijzonder

sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Partners in Crime
Het volgende sieraad vinden we erg grappig. Het is misschien niet helemaal onze stijl, maar de tekst en gewoon hetgeen waar dit sieraad symbool voor staat vinden we perfect. We zijn absoluut partners in Crime en delen de liefde. Deze dubbel ketting past dus perfect bij ons. Je kunt de ketting hier vinden.
sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Kittig horloge
Wij zijn dol op dieren en ook op alles waar dieren op staan. Nou ja, alles wat past bij onze stijl. Dit horloge past daar zeker bij. Het is eenvoudig zwart met gouden horloge en heeft in de wijzerplaat heel schattig het hoofd van een kat. Het horloge is er ook in drie andere kleurtjes, je kunt het hier vinden.

sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Bow Wallet
Deze schattige portemonnee is altijd handig. Hij heeft een heel fijn, compact formaatje en het strikje maakt het super cute. Je kunt de Bow Wallet hier vinden.sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Chevron Watch
Het andere horloge dat we ontvingen is ook erg mooi. Het heeft een leuk zwart/wit patroon en een mooie grote gouden kast. Het horloge zit goed en combineert met heel veel kleding erg leuk. Je kunt het horloge hier vinden in de webshop en kost trouwens nog geen 10 euro.

sieraden horloge

♥ Spijker armband
Deze armband vinden we leuk omdat die sierlijk en vrouwelijk combineert met iets stoers. Dat past helemaal bij ons. Hij is ook mooi smal, waardoor hij ook bij een wat dunnere pols goed zit. 
sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Queen Bee goud & zilver
De volgende oorbellen ontvingen we in het goud én zilver. Ik draag hier de gouden variant. De oorbellen heten niet voor niets Queen Bee, want ze hebben de vorm van honingraat. Ik dacht eerst dat ze andersom hoorden, maar dan zijn ze topzwaar en gaan ze van mijn oor afhangen. Daarom draag ik ze op deze manier. Ik vind ze erg leuk en een tikkeltje apart. Je kunt de oorbellen hier vinden in de webshop.

♥ Queen Bee goud & zilver

♥ Crystal
Deze ketting zie je de laatste tijd steeds meer. Ze hebben iets mysterieus. Dit is de Crystal versie, maar ze zijn er ook nog in andere uitvoeringen. Je kunt hem hier vinden.sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Manhatten Sjaal
Joyce zocht al een tijdje een sjaal die paste bij haar herfst jas. Deze sjaal past er perfect bij. Hij heeft een aantal herfstige kleuren én de crème kleur van de jas zelf. Lekker warm is hij natuurlijk ook én hij kriebelt niet. Je kunt hem hier vinden.
sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Feathers & Golden coins
Een heel schattig setje: een bruine armband met een gouden veertje en een hele eenvoudige ketting met een gouden muntje. Cute!
sieraden beautiful bijoux bijzonder

♥ Meow Beanie
Tenslotte een grappige beanie voor de koude dagen, al kan je hem natuurlijk ook prima in de zomer dragen als accessoire. De muts is niet zo hoog, wat ik wel fijn vind omdat ik bij beanies nooit zo goed weet waar die hoge punt te laten. Hij zit lekker en de kleur is lekker vrolijk. Je kunt hem hier vinden.

sieradenDat waren alle sieraden van Beautiful Bijoux die we hebben mogen ontvangen. Zoals ik in de inleiding al schreef, hebben we ook voor jullie iets leuks geregeld. We geven 4 waardebonnen van elk 25 euro weg. Daar kan je best veel leuke items mee bestellen! Wil jij winnen? Doe dan het volgende:

♥ Volg @beautifulbijoux en @ikvrouwvanjou op Instagram
♥ Laat onder deze blog een leuke reactie achter mét erbij je e-mailadres.

Liefs, Joyce & Scarlet