Kort geleden waren Joyce en ik samen op zoek naar wat grappige spulletjes voor in huis toen we de webshop My Interior Musthaves tegenkwamen. Een overzichtelijke shop met niet te veel spullen, maar genoeg om er meerdere dingen te willen bestellen. Ze hebben er heel veel hippe musthaves voor in huis, maar ook grappige gadgets voor bijvoorbeeld je telefoon of computer. Wij bestelden er vier items en laten je in deze blog zien welke dat zijn, hoe ze eruit zien en werken en wat wij ervan vinden. Ook hebben we voor jullie nog een leuke winactie kunnen regelen met onze favoriete item!

Joyce was in eerste instantie niet mega enthousiast over de cactus vaas die ik bestelde. Ik had deze kort ervoor ook bij Loods 5 gezien, maar hem toch niet gekocht. Daar had ik later spijt van, dus toen ik hem hier in de webshop zag, wist ik zeker dat ik die wilde bestellen.

musthaves voor in huis

Eenmaal in huis en op tafel naast ons kastje met cactussen vond Joyce hem ineens wel erg leuk. Ik heb er nu een witte roos in gezet en dat staat mooi. De cactus vaas You Little Prick kost 20,95 euro.musthaves voor in huis

Joyce vond deze kalender die ze een tijdje geleden in een hotspot van Groningen al tegenkwam erg leuk. Zij bestelde de kalender om de geweldige leuke teksten én om eindelijk eens alle verjaardagen van familie en vrienden te onthouden. De kalender heeft aan de binnenkant korte, grappige teksten en een uit te scheuren poster aan de achterkant.

musthaves voor in huis

Joyce en ik vinden deze kalender beiden erg leuk, omdat wij ons beiden graag nog weleens gedragen als kinderen. Leeftijd is zo onbelangrijk en zegt zo weinig over een mens. Levenservaring en persoonlijkheid is vele malen interessanter. De verjaardagskalender kost 9,95 euro.musthaves voor in huis

Het tweede item dat Joyce bestelde was dit schattige kleine notitieboekje. Joyce is dol op alles met wereldkaarten en wilde dit boekje dus graag gebruiken om al haar blog ideetjes en andere grootse plannen in op te schrijven.

musthaves voor in huis

Het past makkelijk in haar tas, waardoor je het overal mee naar toe kan nemen om op ieder moment van de dag even in te schrijven. Ik ben benieuwd wat er over een jaar in staat! Dit kleine boekje voor grote ideeën kost 5,95 euro.musthaves voor in huis

Tenslotte bestelde ik nog een heerlijke gadget voor mijn Macbook Pro. Dit item past ook nog eens geweldig bij ons ‘lesbisch zijn’ aangezien hij alle kleuren van de regenboog bevat. Het is een dun rubberen (siliconen) cover voor bovenop je toetsenbord. Dit is ook echt ons favoriete item uit de webshop!

musthaves voor in huis

Hierdoor blijft je originele toetsenbord helemaal mooi én heeft je laptop een super toffe uitstraling. Ik ben echt in love met dit ding! De siliconen cover ‘Who needs a boyfriend‘ kost 9,95 euro en wij mogen er 3 weggeven!
musthaves voor in huis

Ik ben benieuwd wat je van onze bestelde spulletjes vindt. Wil je net zo’n rainbow cover hebben als wij, dan kan je meedoen aan de winactie. Daarvoor kan je dan even het volgende doen:

♥ Deel ons bericht over deze Rainbow cover op Facebook
♥ Like ik Vrouw van Jou & My Interior Musthaves op Facebook
♥ Laat even een reactie achter onder deze blog

Liefs, Joyce & Scarlet ♥