Het is weer tijd voor een eBay aankopen blog! Na onze eBay aankopen #1 en eBay aankopen #2 hebben we weer wat bijzondere items besteld en op de foto gezet. Ik bestelde speciaal voor de koude dagen, warme poten. Om er toch nog een beetje sexy uit te zien met mijn mierentietjes, bestelde ik een shirt met voorgevormde borsten en tenslotte bestelde ik voor Joyce haar werk als dierenartsassistent een items zodat ze daar, net als ik met mijn sexy shirt, ook wat aantrekkelijker voor de dag kan komen. Just kiddin’ natuurlijk. Het shirt liet deze keer trouwens maar minstens drie maanden op zich wachten. De andere twee items waren er binnen enkele weken. Dit laatste is wel een beetje wat ik gewend ben als ik iets bestel via eBay.

In deze blog laten we je onze bestelde items van eBay zien. Ik zal per item even vertellen waarom we het hebben besteld en wat we er leuk aan vinden. Ook zal ik natuurlijk de prijs vermelden en een linkje plaatsen naar waar ik het op eBay heb besteld.

♥ Een shirt met borsten
Ik zag dit shirt al flink wat maandjes geleden op Pinterest en eBay voorbij komen. Ik vond het direct een super grappig en origineel shirt. Gewoon omdat het zo simpel is getekend, maar toch zo duidelijk is. Ondanks mijn mierentietjes, schaam ik me niet voor mijn borsten. Ik vind ze prima zoals ze zijn en vind het dus best grappig om er eens de nadruk op te leggen door middel van zo’n shirt.

eBay aankopen borsten shirt tietjes grappigIk ga hiermee natuurlijk niet naar mijn werk, maar voor een feestje of gewoon een dagje in het weekend, vind ik dit best een tof shirt om te dragen. Ik draag het hier in combi met een coated jeans van Loavies. Een dik vest erop of een leren jasje, maakt het geheel helemaal af. Ja hoor, hoe gek ook, ik vind dit een geweldig leuk shirt. Ik bestelde het shirt via deze verkoper op eBay. Het shirt kostte nog geen 10 Dollar en de verzendkosten waren gratis. Ook Joyce vindt het shirt leuk om te dragen, al zitten de getekende borsten bij haar nét iets te hoog. Hoe zou dat nou komen….

eBay aankopen borsten shirt tietjes grappig

♥ Beren poten
Speciaal voor de koudere dagen én omdat ik er helemaal dol op was toen ik deze handschoenen bij 1001 schattige Chinese vrouwtjes zag, kocht ik deze handschoenen in de vorm van beren poten. Ze zijn volgens mij helemaal hip in China en Japan.

eBay aankopen handschoenen beren poten klauwen grappigIk bestelde de handschoenen in het bruin en grijs. De grijze variant heeft roze ‘kussentjes’ onder de poten en de bruine variant heeft donkerbruine ‘kussentjes’ onder de poten. Het ziet er zo grappig uit! De handschoenen zijn heel zacht en fluffy en zitten erg lekker. Het enige nadeel is natuurlijk dat de top van je vingers wel koud wordt, maar doordat ze ruim vallen zou je ze prima kunnen combineren met een gewone handschoen.

eBay aankopen handschoenen beren poten klauwen grappig

eBay aankopen handschoenen beren poten klauwen grappigIk bestelde de handschoenen via deze verkoper op eBay. Ze kosten nog geen 3 dollar per paar. Heel leuk om te bestellen, dragen en om andere mensen mee aan het lachen te maken. Mensen kijken namelijk zeker verwonderd op als ze onze handschoenen zien!

eBay aankopen handschoenen beren poten klauwen grappig

eBay aankopen handschoenen beren poten klauwen grappig

eBay aankopen handschoenen beren poten klauwen grappig

♥ Dierenartsassistente met sexy lippen
Nou heeft Joyce van haarzelf als mooie lippen, maar het kan altijd mooier 😉 Daarom bestelde ik voor haar een persoonlijk mondkapje voor op haar werk. Joyce werkt als dierenartsassistente in een dierenartspraktijk en draagt hier tijdens operaties regelmatig een mondkapje. Toen ik deze bijzondere mondkapjes tegenkwam op eBay moest ik er wel eentje bestellen.

eBay aankopen mondkapje lippen grappigZe waren er in allerlei verschillende varianten. Er waren zelfs mondkapjes met dieren snuiten. Joyce haar collega’s keken wel wat vreemd toen ze hiermee aan kwam zetten bij de operatie. Ik begrijp dat maar weinig mensen interesse zullen hebben in het kopen van zo’n ding, maar voor de eenling die dit wel wil doen, via deze verkoper bestelde ik de mondkapjes. Het kostte nog geen 2 euro.

eBay aankopen mondkapje lippen grappig

eBay aankopen mondkapje lippen grappig

Wat vind je van onze laatste eBay aankopen?