Als vrouw die ook nog eens van vrouwen houdt moet ik toegeven: Ik houd van borsten. Niet zozeer de omvang ervan, want groter is wat mij betreft zeker niet per definitie beter, maar de diversiteit en vorm. Bovendien vind ik het prachtig hoe deze twee vrouwelijke vormen uiteindelijk een baby kunnen voeden. Iedere vrouw mag daar trots op zijn, hoe groot, klein, ongelijk of uitgezakt haar borsten ook zijn. Maar goed, eerlijk is eerlijk, we willen allemaal liefst een paar dat perfect bij ons lichaam past en een mooie vorm heeft. Heb je wat minder geluk, dan kunnen we tegenwoordig heel wat doen om onszelf toch wat gelukkiger te voelen… 

In mijn geval middels een ietwat extreme oplossing, een borstverkleining, maar er valt ook genoeg bij te schroeven met de juiste beha. Voor mijn borstverkleining droeg ik voornamelijk saaie minimizers die je borsten kleiner doen lijken,  maar tegenwoordig komen er gelukkig steeds meer beha’s op de markt met deze functie én een mooi design.

Met onze diversiteit aan borsten, moeten we ook beha’s hebben die geschikt zijn voor alle soorten borsten. Waar ík op zoek ben naar een beha die lekker stevig zit en mijn borsten mooi in vorm brengt, is Scarlet weer op zoek naar een beha die niet te strak zit, lichtjes aanvoelt en het liefst geen beugel bevat. Of je nou kleine mierentietjes hebt of borsten die meer richting je knieën wijzen dan naar de horizon, we willen onze boezem graag zo mooi mogelijk uit laten komen.

Ik houd van borsten

In samenwerking met Triumph

Triumph heeft een nieuwe collectie beha’s, de Magic Boost collectie, die je borsten zoals de naam het al zegt, een magische boost beloven te geven. De collectie bevat drie verschillende modellen: De Lift Up, Push Up en Shape Up. Naast dat er drie verschillende modellen zijn, kunnen we Scarlet ook blij maken met het feit dat al deze beha’s een nieuw beugel systeem hebben, namelijk de Magic Wire. Geen ouderwetse uitstekende harde metalen beugel meer die in je borst port, maar een zachte beugel die geïntegreerd is in de structuur van de beha.

♥ De ‘Push-Up’ is speciaal voor de vrouw met wat kleinere borsten. Deze heeft wat meer vulling dan de andere twee varianten en zorgt voor een mooi decolleté.

♥ De ‘Lift-Up’ is perfect voor vrouwen die het volume van hun borsten een beetje kwijt zijn. De vulling van de beha zorgt dat de borsten wat omhoog gelift worden en zorgt voor het herstel van het volume van de borsten. Deze beha zorgt voor dat mooie ‘balcony effect’.

♥ De ‘Shape-Up’ zorgt voor een mooie en natuurlijke ronding van de borsten. Deze beha is perfect voor de wat grotere borsten omdat de cups ook wat meer oppervlak hebben. Hij beha lift en biedt ondersteuning.

Scarlet ziet mij graag met dat bekende decolleté spleetje en daarom ga ik binnenkort maar eens een lift up model bestellen van Triumph. Scarlet zelf wil graag een push up model om haar borsten wat meer vorm te geven in de wat strakkere kleding die ze heeft. De BH’s voelen geweldig zacht aan en zitten heerlijk comfortabel. Ik moet denk ik wel even wennen aan de boost die mijn borsten zullen krijgen, maar Scarlet wordt daar sowieso helemaal blij van. Ja, blij met haar eigen push up én met mijn boost.

Ik houd van borsten

Ik houd van borsten

Ik houd van borsten

De Triumph Magic Boost collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop, alle Triumph winkels en bij diverse verkooppunten van Triumph. Je kunt je in deze Triumph winkels ook altijd even laten opmeten zodat je exact de juiste maat beha mee naar huis neemt. Zo draag je nooit de verkeerde maat.