Ongeveer twee weekjes geleden plaatste ik onze eerste bijzondere aankopen van eBay blog. Deze blog werd goed ontvangen en daarom leek het me leuk om vaker onze eBay aankopen met jullie te delen en er zo nu en dan ook iets van weg te geven. Iets bijzonders voor jezelf kopen is leuk, maar iets weggeven is soms nog wel leuker. In deze blog laat ik je onze laatste drie bijzondere aankopen zien. De derde aankoop wilde ik bestellen via eBay, maar kwam ik in de tussentijd ook bij niemand minder dan Zeeman tegen en dus heb ik het daar maar gekocht.

Ik had eigenlijk nog iets leuks besteld, maar dat lag na een maand nog niet in onze brievenbus. We vonden dat wel een beetje spannend, want wat te doen als een verkoper niet levert? Dat bleek eenvoudiger dan verwacht. Ik kon eenvoudig een bericht sturen via eBay naar de verkoper. Die is verplicht om binnen 3 dagen te reageren. Binnen een week was het geld van het bestelde item teruggestort. Heel fijn!

♥ Telefoonhoesje

Het eerste item dat ik bestelde was dit geweldig leuke telefoonhoesje in de vorm van een Amerikaans melkpak. Zoals je kunt zien op de verpakking bevat het melkpak 100% mannentranen. Dat vinden wij als echte mannenhaters natuurlijk wel erg leuk. Grapje. Nee, wij haten geen mannen hoor, sterker nog, we kunnen vaak beter met mannen overweg dan met vrouwen. We vonden dit telefoonhoesje gewoonweg erg grappig. Het kostte ongeveer 10 euro en je kunt het melkpak met jongenstranen hier bestellen op eBay.

melk

ebay melkpak boys heard phone case telefoonhoesje♥ Poezenbroeken

Het tweede item dat ik bestelde vond ik ook enorm grappig. Het zijn deze twee onderbroekjes met poezenafbeelding. Ze waren er in meerdere varianten en ik koos voor deze twee vrolijke poezen. Niet alleen leuk om zelf te dragen, maar ook heel leuk om iemand cadeau te doen. De onderbroekjes waren erg goedkoop. Het enige nadeel is dat ze one size fits all zijn.. en achter dat fits all had denk ik nog ‘Chineze’ moeten staan, want ze zijn aan de krappe kant. Bij mij zaten ze nét goed. De poezenbroeken kan je hier vinden op eBay en kosten ongeveer 4 euro per stuk.

ebay melkpak boys heard phone case telefoonhoesje

ebay melkpak boys heard phone case telefoonhoesje

ebay melkpak boys heard phone case telefoonhoesje cat onderbroek slip poes

ebay melkpak boys heard phone case telefoonhoesje cat onderbroek slip poes♥ Handschoenen

Als laatste kocht ik deze handschoenen. Ik zag een zelfde soort op eBay maar voordat ik deze bestelde kwam ik ze tegen bij Zeeman. Voor slechts 1,99 kocht ik deze juweeltjes. Ik vind ze zo geweldig leuk! ebay melkpak boys heard phone case telefoonhoesje cat onderbroek slip poes

poesebay melkpak boys heard phone case telefoonhoesje cat onderbroek slip poes

Winnen?

Het telefoonhoesje met jongenstranen willen we graag weggeven. Het is geschikt voor een Iphone 6. Wil je dit hoesje winnen? Volg ons dan op Instagram en laat onder de foto van dit hoesje weten waarom jij wilt winnen.

Liefs, Scarlet & Joyce ♥