Vandaag nemen we je weer 5 daagjes mee door middel van foto’s. We hadden een drukke en super diverse week met een fotoshoot, bruiloft, daagjes werken en het nodige filmen. Het was flink vermoeiend, maar ook flink gezellig. Met Sjors ging het deze week helaas wat minder goed. Hij heeft erg last van uitslag en moest tot twee keer toe mee naar de dierenarts. We hebben de hele week verder weer veel foto’s gemaakt. Je hebt al wel het nodige van de fotoshoot kunnen zien in onze weekend vlog.  Zijn er dingen die je nog meer graag zou weten of zien van onze doordeweekse dagen. laat het dan gerust weten.

We hopen dat je het weer gezellig vindt om ons Potje meekijken te bekijken en we wensen je een hele fijne frisse week toe met veel gezelligheid, liefde en positiviteit ♥

♥ Maandag
Normaal gesproken moeten we op maandag weer gewoon beiden werken, maar vandaag waren we vrij voor een hele mooie campagne. We mochten namelijk meewerken aan de fotoshoot van L’Oréal voor de campagne ‘Free a girl’. Voordat we richting A’dam gingen, hebben we nog even een fijne wandeling met Sjors gemaakt.

potje meekijkenVoordat we op de foto gingen moesten we natuurlijk nog even onder handen genomen worden. Ons haar en make-up werd gedaan, en met mijn haar ben je daar niet in een kwartiertje mee klaar. Ze hebben maar liefst anderhalf uur mijn haar staan krullen, omdat mijn haar zo zwaar is en de krullen en vrijwel direct weer uitzakten. Met de nodige bussen haarlak is het uiteindelijk toch gelukt. Terwijl mijn haar werd gedaan, ging Scarlet vast de make-up in.

potje meekijkenNadat ons haar en make-up was gedaan, kregen we beiden prachtige outfits aan. Er hingen allerlei bijzonder mooie jurken aan het rek van niemand minder dan Addy van den Krommenacker en Dior, waardoor iedereen ze nauwelijks aan durfde te trekken. Scarlet en ik matchten perfect bij elkaar. Ik had een prachtig kort jurkje aan en Scarlet een soort van broekpak.

potje meekijkenDe welbekende kipfiletjes. Nee, die had ik niet nodig. Scarlet kon geen BH aan en kreeg daarom deze dingen opgeplakt. Dat scheen heel raar te zitten, helemaal toen ze wat naar beneden waren gezakt en Scarlet ze er niet meer af kreeg haha.

potje meekijkenHet was een lange dag en daarom besloten we maar lekker uit eten te gaan. We hadden beiden geen zin meer om te koken en uit eten gaan is ook gewoon een leuke afsluiter van de leuke dag. De fotoshoot was een geweldige ervaring.

potje meekijken♥ Dinsdag
Deze week ruilden we de maandag en dinsdag om en dus moesten we vandaag weer gewoon werken. Scarlet kon haar geluk niet op toen ze zag dat ze nog een avocado had. Driemaal raden wat ze at als ontbijt.

potje meekijkenIk was er deze ochtend ook nog bij, want ik had de luxe dat ik pas later hoefde te beginnen. Dit gaf mij de tijd om nog wat dingetjes voor ons af te maken.

potje meekijken

Wanneer Sjors klaar is met het slapen en zich begint te vervelen, kruipt hij altijd bij Scarlet op het bankje waarop ze zit te werken. Hij komt dan helemaal tegen je aan zitten en duwt zijn hoofd in je gezicht, zodat je niet meer kan typen en niet anders kan dan hem aandacht geven. Door de schattigheid kan je dit gewoon niet meer vervelend vinden.

potje meekijkenToen ik rond 7 uur thuis kwam van mijn werk moesten we samen nog een stukje film opnemen. Best vermoeiend soms na een lange dag werken, maar wanneer het klaar is en het eindresultaat is wat we willen, geeft dat ook wel weer een goed gevoel.

potje meekijkenAs usual werd het dus een late night maaltijd, maar wel zelf gekookt! Nouja, soort van. Ik vond in de winkel een bakje oven groenten. Ik moet zeggen dat dat best lekker was! Verder aten we gekookte aardappelen en een vega schijf. Niet heel bijzonder, maar wel erg lekker. Ik had van de biologische winkel nog een zakje veganistische jus poeder. Dat maakte de gekookte aardappelen een stuk lekkerder.

potje meekijken

♥ Woensdag
Ik was vandaag alweer vrij, zoals altijd op woensdag, en kon dus lekker iets langer blijven liggen met Sjors. Eigenlijk is het natuurlijk helemaal niet goed en hygiënisch om een hond op bed te nemen, maar who cares. In de ochtend knuffelen met Sjors is het fijnste wat er is. Sjors ligt graag op iets zachts en fluffy’s en is dan ook vaak op ons bed of het logeerbed te vinden.

potje meekijkenScarlet ging vandaag weer richting Leiden en kon het niet laten om met het longboard van een collega door de gangen te sjeezen. Gek genoeg kreeg ze haar baas ook nog zover om het te doen….

potje meekijkenIk had nog een zakje veganistische cola flesjes van Goody Good Stuff. Ze bevatten geen gelatine en hebben misschien een iets andere structuur, maar zijn zeker niet minder lekker!

potje meekijkenIn vind het maar niks dat het alweer kouder wordt buiten en wanneer je de hele dag achter de computer zit krijg je het al helemaal zo snel koud. Ik had de hele dag kippenvel en zat dus, alsof het al min 10 is, met een lekker warm dekentje over me heen.

potje meekijkenAan het einde van de dag hebben Sjors en ik nog een lekkere lange wandeling gemaakt. Het soms zo lekker rustig buiten. Wanneer je dan zo goed als helemaal in je eentje door een park loopt, maakt dat je weer een beetje zen. Ik vind het heerlijk om af en toe even met Sjors en de natuur alleen te zijn…. klinkt dat zweverig?

potje meekijkenScarlet haalde boodschappen en besloot vandaag wat te gaan experimenteren met het avondeten. Het werd een soort van curry met tempeh. Van verschillende mensen hoor ik dat dat best lekker is en een stuk goedkoper dan gewone vegetarische stukjes bijvoorbeeld. Ik weet niet of ik nou zo kieskeurig ben of dat je tempeh gewoon heel goed moet kruiden, want het was namelijk niet heel erg lekker.

potje meekijken

♥ Donderdag
Goeiemorgen! Vandaag was Sjors een beetje sloom en extra knuffelig, hij lag de hele ochtend zo

sjors…en poes had er veel zin in vandaag. Ze zat ze de halve dag tegenover Scarlet die aan het werk was op de computer. Gezellig hoor.

poesRond 15:00 uur ben ik vanaf mijn werk naar huis gereden. Sjors heeft al een tijd last van uitslag op zijn huid, maar voelde zich vandaag ook echt niet lekker. Hij was heel sloom en had overgegeven. Ik heb hem daarom opgehaald en in de kliniek onderzocht. Omdat hij soms wat vreemd loopt hebben we ook direct foto’s gemaakt. Dat bleek allemaal goed gelukkig.

potje meekijken

Verder hebben we zijn bloed onderzocht. De uitslag is inmiddels binnen. Niet alles is goed, maar dat moet eerst verder onderzocht. We hopen maar dat het allemaal meevalt. ♥

potje meekijken

♥ Vrijdag
Vandaag lag de Bart Smit catalogus in de bus! Vroeger, toen ik nog kind was, was dat altijd zo’n bijzonder moment! Ik bladerde het dikke ding dan wel 100 keer door op zoek naar cadeautjes die ik wilde hebben voor Sinterklaas. Alles wat ik wilde, omcirkelde ik… en dan maar hopen dat ik het kreeg!

potje meekijken‘s Middags had ik samen met Scarlet een bruiloft. We bruiloft was deels in Culemborg en deels in Schalkwijk. Het was een hele mooie omgeving en het zonnetje scheen.

potje meekijkenEr was champagne, een prachtige taart, fijne muziek, allemaal heel romantisch. Het was een hele bijzondere en leuke dag om bij te zijn!

potje meekijkenAchter de locatie waar het feest was, was een prachtige perengaard. Je begrijpt dat we het niet konden laten om hier even een paar foto’s te maken.

potje meekijkenTussen de borrel en het feest door zijn we lekker even rustig naar huis gegaan om wat te eten. We haalden twee kant-en-klaar maaltijden. Yummm, dat smaakte goed!

potje meekijken…en dat was alweer ons Potje meekijken. We hopen dat je het leuk vond en dat jij ook een goede week hebt gehad. We wensen je voor nu in ieder geval weer een hele fijne week toe. Take care!

Liefs, Scarlet & Joyce ♥