Hi, jij die hier kijkt! Het is al weer eventjes geleden dat we hier een Potje meekijken plaatsten. We hebben twee drukke weekjes gehad met aardig wat leuke dagen. Dit delen we graag in een nieuw Potje meekijken. Het is de afgelopen dagen heerlijk weer, wat zeker bijdraagt aan een positieve stemming. Onze hond Sjors had meerdere logés, waaronder zijn grote vriend Bob, wij maakten kennis met de brandweer, ik ging een dagje naar Zeeland én we deden ons best om ons aan ons hardloopschema te houden. We hebben twee weekjes samengevoegd in één week. Kijk gezellig mee ♥

♥ Maandag
Vandaag worden we heel chill wakker met Sjors aan mijn zijde in bed. Het is zo’n grote knuffel woezel. Heel fijn om lekker tegen aan te liggen en wat harige foto’s van te maken.

potje meekijken: Bus, zeeland en hardlopen

Voordat we beiden aan het werk gaan, gaan we hardlopen. We proberen nu drie keer per week 4 kilometer hard te lopen. Dat gaat steeds beter. Bob en Sjors rennen netjes mee, een fijne manier om de week mee te beginnen. Je voelt je direct een stuk energieker!

potje meekijken: Bus, zeeland en hardlopen

Tegen het einde van de dag ging ik met een een vriendin en drie hondjes (Sjors, Bob en Pebbles) in de auto richting Joyce haar werk. We wilden lekker gaan wandelen als Joyce vrij was. Voordat we dit gingen doen plaatsten we alle honden tegelijk op de weegschaal. Even netjes blijven zitten en… 58.6 kilo saampjes. Netjes hoor.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Toen we weg wilden gaan om te wandelen ging het ineens heel hard regenen en onweren. We hadden maar 1 paraplu en werden echt zeiknat. Ik kon er wel om lachen, de dames achter me iets minder haha.

potje meekijken: Bus, zeeland en hardlopen

♥ Dinsdag
Vandaag ben ik vrij en besluit ik samen met Sjors naar mijn vader in Zeeland te gaan. Dat is altijd een pittig eindje rijden, zo’n uur en 45 minuten. Altijd als ik deze melkflessen passeer app ik mijn vader zodat hij weet waar ik ben…. en nog een ruim half uurtje moet rijden.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Eenmaal in Zeeland gaan we even met de auto naar het strand. Ik mag in de Range Rover rijden, wat super stoer voelt. Sjors zit gezellig achterin. Na het strand halen we verse asperges en Zeeuwse groente bij de boer en zitten we lekker in de tuin.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Het is lekker weer op het strand en ze zijn druk bezig met het strand opspuiten zodat er voldoende zand blijft liggen. Ik wist helemaal niet dat dat nodig is. Wat veel werk is dat! Ook worden overal de strandhuisjes geplaatst.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Op de terugweg sta ik in de file, waardoor ik niet op tijd terug ben om Joyce op te pikken. Die pakt daarom voor het eerst eens de bus naar huis. Ze stuurde me tussentijds deze foto’s. Ze vond het wel een grappig reisje met die bus.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

♥ Woensdag
Vandaag word ik opnieuw knuffelig wakker met Sjors. Ik ben ’s middags vrij. Ik schilder de binnenkant van ons tuinhuisje een grappige kleur blauw. Een gezellig klusje met een zonnetje en muziek aan.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Joyce heeft ’s morgens een afspraak in het ziekenhuis en stuurt me deze foto. We wilden een keertje een sketch opnemen waarvoor we een rolstoel nodig hadden, maar die konden we maar niet vinden. Met deze foto’s bedoelt ze daarom een beetje als grapje “meenemen?”. Tussendoor wandel ik met de hondjes. Het is wel even wennen om twee honden tegelijk uit te laten!

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

We vinden de sik van de logeerhond Bob niet mooi. Hij is vies en constant nat. Gelukkig mochten we hem bijknippen van zijn baas en dat doet Joyce dan ook met veel plezier én precisie!

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Thuis krijgen de hondjes een speeltje in de vorm van een ronde knuffel. Binnen 2 minuten hebben de mannen het ding opengescheurd en de vulling eruit gehaald. Dood.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

♥ Donderdag
Vandaag ontvang ik een lief kaartje van mijn vader. Als ik even niet oplet en iets van buiten haal, gooien de mannen hieronder onze lamp op. Boos kom ik weer binnen en de mannen kijken me onschuldig en verbaasd aan. Ja, hier kan ik natuurlijk ook niet boos op worden…

Een Potje meekijken: Brandweer, hardlopen en Zeeland

Aan het einde van de dag veeg ik ons paadje waar een shitload aan bladeren ligt. Net voordat ik de bladeren in de groene container wil doen, zie ik ineens dat het hoopje de vorm van een hartje heeft. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken. ♥

Een Potje meekijken: Brandweer, hardlopen en Zeeland

’s Avonds brengen we een bezoekje aan de vrijwillige brandweer. Joyce lijkt het erg leuk om hierbij te gaan en we mochten die avond een keertje meekijken bij een post. Dat was een hele toffe ervaring. We kregen een pak aan, gingen mee in een bootje en hadden lol met de mannen van de brandweer. Een hele geslaagde avond!

Een Potje meekijken: Brandweer, hardlopen en Zeeland

♥ Vrijdag
Vrijdag zie ik een goede vriendin van me op Utrecht Centraal: Judith. Ze is actrice en is bezig met een theatervoorstelling op Utrecht CS. Overdag werk ik op kantoor in Leiden. Hier eet ik broodjes van de AH to Go en deze ouderwetse likkoekjes. De kaart van Poes kreeg ik van een collega.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Ook Joyce is weer hard aan het werk in de dierenkliniek. Na het werken gaat ze wandelen met Sjors. Ze komt dan ergens een hele toffe boeren wagen tegen en stuurt deze foto naar mij. Knappie ♥

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

’s Avonds eten we gezellig pizza en gnocci in de stad. Hierna zijn we flink moe en duiken we snel met een film op de laptop ons bedje in. Jee, het is weekend!

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

♥ Zaterdag
Zaterdag hebben we nog een honden logeetje: Nora. Een klein, lief hondje die 24/7 met je wil knuffelen. We gaan ‘morgens hardlopen en nemen de hondjes mee. Dat gaat heel goed. Allen als we weer weg willen gaan, gaat Nora plat op de grond liggen. Ze houdt niet van autorijden….

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Het bazinnetje van Nora wint met haar andere hond die dag een prijs. Wij vinden dat Nora ook een prijs verdient en dus sturen we haar bazinnetje deze foto met medaille.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Joyce klust aan ons tuinhuisje. We kochten een iets andere kleur dan we hadden verwacht… en we twijfelen nog steeds of het nou wel mooi is, haha. Anyway, Joyce schildert de boel én plaatst nieuwe geveltjes omdat de oude helemaal rot zijn. Ik vind het heel knap dat ze dat allemaal kan.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Hier gaat iets mis. Nora vindt de ruime mand van Sjors veel beter dan haar eigen kleine mandje. Sjors heeft vervolgens geen keuze meer en gaat dan maar in het te kleine mandje liggen. Een schattig gezicht.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Tussen de bedrijven door zijn we ook nog even bij Loods 5 geweest in Amersfoort. Daar kocht ik dit kasje met drie kluisjes. De wereldkaart gaven we houten plankjes en we hingen eindelijk onze lijstjes op. De werkkamer gaat er steeds leuker uitzien!

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

♥ Zondag
Zondag brengen we even een bezoekje aan IKEA, waar we deze liefdesbeertjes halen voor onszelf én voor de twee honden. Ze kostten maar 1 euro per stuk en ik kon ze niet lagen liggen.

Een Potje meekijken: Hardlopen, bus en Zeeland

Vandaag wordt ook de logeerhond Bob weer opgehaald. We wandelen nog even lekker bij de Maarsseveenseplassen, maaien het gras van de eigenaren en ruimen een beetje op als verrassing. We krijgen deze leuke kopjes, Griekse olijfolie en gaan gezellig met ze uit eten. En Sjors? …die is doodmoe van de hele week spelen.

Een Potje meekijken: Brandweer, hardlopen en Zeeland

Dit was een deel van wat we de afgelopen dagen hebben gedaan. Ik hoop dat je het leuk vond om weer eventjes mee te kijken. Tot gauw.

Liefs, Scarlet & Joyce ♥