Het is weer tijd voor een nieuwe, gezellige weekend vlog! Afgelopen weekend leek het wel een dierenasiel bij ons thuis. Overal waar je keek liep wel een hond. Heel leuk hoor, behalve als ze je keihard omver lopen. We nemen je in deze vlog weer een dagje extra mee, aangezien we afgelopen maandag een bijzondere fotoshoot hadden in Amsterdam. We laten je zien hoe we worden opgemaakt en welke kleding we mogen dragen. Dat en meer zie je in onze nieuwste vlog. We hopen dat je hem weer leuk vindt én we hopen dat je een fijn weekend hebt!

Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=DdSb__PsZgs” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥