Goedemorgen op deze maandagochtend! Een nieuwe week voor de boeg en zoals elke maandag, hebben we ook vandaag weer een nieuw potje meekijken voor jullie. We hebben afgelopen week voornamelijk veel gewerkt, maar hadden tussendoor ook een aantal leuke gasten op bezoek. 

Leuk dat je weer kijkt in ieder geval en laat gerust weten wat je ervan vond en welke dingen jij allemaal hebt meegemaakt afgelopen week!

♥ Maandag
Vooral na een leuk weekend is de maandag altijd zo’n dag waar je een beetje tegenop ziet, maar dit woezelige hoofd zorgt altijd voor een vrolijke start van de dag. Sjors was de avond ervoor net in bad geweest omdat hij ontzettend vies was. Na het badderen is hij dan de uber pluis. Heel erg schattig. Helaas houdt dit vaak niet meer dan 2 dagen aan, omdat hij tijdens het wandelen geen enkele plas en sloot over het hoofd ziet. Hij moet en zal erin gaan.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouIk moest vandaag weer de hele dag werken in de kliniek en deze dag bestond voornamelijk uit administratieve taken. Ik vind administratie behoorlijk saai en kak dan al snel in. Helaas hoort het er nou eenmaal bij en kan het niet alleen maar leuk, spannend en uitdagend zijn.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouScarlet werkte vanuit huis voor Proud2bme en kan dan tussendoor lekker met Sjors wandelen en uitwaaien. Sjors ambieert tegenwoordig een carrière als vuilnisman. Wie laat nou ook lege flesjes op straat liggen? Sjors zorgt ervoor dat ze netjes in de prullenbak terecht komen.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouWe waren ‘s avonds beiden pas laat klaar en aten daarom een kant en klaarmaaltijd. Iets wat we doordeweeks zo min mogelijk proberen te doen, maar soms is het gewoon even niet anders. De Japanse omelet zag er iets minder smakelijk uit, maar was verrassend genoeg lekkerder dan de pasta. Scarlet vindt gerechten vaak al snel te pittig, terwijl ik er dan helemaal geen last van heb, maar deze vond ik zelfs iets te spicey.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjou♥ Dinsdag
Dinsdag waren we beiden thuis. Ik moet hier nog best aan wennen, gezien ik eerder op de dinsdag ook gewoon in de kliniek werkte. In combinatie met onze website en YouTube kanaal werd dit allemaal net iets teveel van het goede en daarom werken we tegenwoordig de dinsdag vanuit huis aan onze blog en kunnen we deze dag reserveren voor afspraken.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouEn zoals ik eerder al zei… het heeft zelfs maar 1 dag mogen duren. Sjors besloot tijdens de wandeling zichzelf even af te koelen in de plas. We hebben eigenlijk standaard een handdoek hangen bij de voordeur, omdat dit een dagelijks terugkerend ritueel is. Hij weet ook precies dat hij bij binnenkomst eerst netjes op de mat moet gaan zitten zodat we hem een beetje kunnen afdrogen. Dat ziet er dan wel weer erg aandoenlijk uit.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouIn de avond kregen we twee hele lieve mensen op bezoek. Dee en Enzo kwamen langs om samen pizza te bakken. Enzo laat altijd iedereen schrikken in zijn vlogs en dus probeerden Scarlet en ik dat vandaag eens een keer met hem te doen. Heb je nog niet gezien hoe dat afliep? Dan moet je zeker even onze vlog bekijken! De avond was in ieder geval enorm gezellig!

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjou♥ Woensdag
Ook vandaag was ik vrij, of nouja vrij, gewoon thuis. Ik werk op woensdag niet in de kliniek, maar echt vrij ben ik tegenwoordig niet meer. We hebben altijd meer dan genoeg te doen voor onze blog of andere dingetjes. Druk, maar wel erg leuk. Dit waren de twee maskers waarmee we gisteren Enzo enorm hebben laten schrikken. Zeg nou zelf, dit masker ziet er toch ook echt wel freaky uit! Voornamelijk het oude vrouwtje.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouScarlet moest vandaag met de trein richting Leiden, want zij moest gewoon weer op kantoor werken. Vroeger ging ze altijd met de auto, maar sinds ze bij het nieuwe gebouw niet meer kan parkeren, moet ze met de trein. Met openbaar vervoer reizen vindt ze nooit zo heel geweldig, maar ze kan nu in de trein vaak wel nog even op de computer wat dingetjes aftypen.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjou

De dagen worden steeds korter en ook het weer wordt jammer genoeg weer grilliger. Veel regen, grauwe lucht en kou. Ik vind het allemaal maar niks. Het is natuurlijk best gezellig om kaarsjes aan te doen en een witte kerst heeft ook wel zijn charmes, maar geef mij maar zon en een lekker temperatuurtje. Ik kan erg slecht tegen grauwheid en dit heeft vaak ook direct invloed op mijn humeur. Ik heb in de winter echt lichttherapie nodig. Vandaag heb ik ook voor het eerst weer de kachel aangejengeld. Ik had het ondanks mijn vest zo enorm koud. Van Scarlet moest ik de kaarsjes aandoen….

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjou

Scarlet kreeg onderweg naar haar werk ook een nodige plensbui op haar hoofd. Gelukkig hoeft ze vanaf het station maar een klein stukje te lopen naar kantoor.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouOp kantoor werkt ze samen met drie andere medewerkers. Erg gezellig natuurlijk! Deze salmiak lolly maakte waarschijnlijk haar dag, want die vindt ze enorm lekker.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouIk haalde in middag een kop koffie samen met Sjors. Ik moet zeggen dat ik het best lastig vind om koffie te halen, omdat ik niet weet hoe ik hem moet drinken. Eerder dronk ik altijd koffie met gewone melk, maar na mijn veganistische week wil ik liever geen melk meer drinken. Ik heb verschillende soja varianten in de koffie geprobeerd, maar ik vind het gewoon echt niet lekker.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouScarlet gaat altijd te laat weg van huis en heeft hierdoor vaak geen tijd om lunch mee te nemen. Tussendoor ging ze dus even wat te eten halen en kwam ze in de winkel deze vreemde ijsvariant tegen. Tja, niet helemaal mijn ding denk ik….

doordeweek♥Donderdag
Vandaag hebben we beiden gewerkt en niet heel veel bijzondere dingen gedaan. In de avond moesten we een bestand versturen via WeTransfer en tjongejonge, wat ging dat sloom zeg! Downloaden gaat bij ons redelijk prima, maar uploaden is echt een probleem. We hebben nu gewoon een pakket via Ziggo, maar zijn aan het kijken wat we kunnen gaan veranderen. Er zijn genoeg andere pakketten, maar deze zijn toch wel behoorlijk aan de prijs. Misschien heeft een van jullie nog een goede tip?

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjou♥ Vrijdag
Scarlet ging onderweg naar kantoor langs de Starbucks. De welbekende pumpkin spice latte is weer terug! Ik heb hem vorig jaar ook een aantal keer besteld, en hij is inderdaad echt wel heel erg lekker. Deze bekertjes die je nu bij de Starbucks krijgt zijn ook wel erg leuk.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouLopend naar kantoor kwam ze deze enorm grote woezel tegen. Hij lag gewoon in de achterbak en die stond gewoon open. Bijzonder dat hij zo netjes blijft liggen. Scarlet moest er uiteraard even mee op de foto.

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjou

Wij kregen vandaag zelf ook twee leuke woezels te logeren. Een collega van mij moest het weekend weg en zocht oppas voor haar leuke hondjes. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Voor Sjors erg leuk en de hondjes zelf zijn ook gewoon echt te schattig.

potje meekijkenScarlet (ik ook trouwens) is dol op fotografie en is op haar werk regelmatig bezig met het fotograferen van nieuwe producten voor de website. Zoals je kan zien gaat ze er helemaal in op..

potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouVoor de verandering nam ze eindelijk wat te lunchen mee naar het werk. Ze eet tegenwoordig mijn Eat Natural granen die ik tijdens mijn veganistische week ontdekte. Ze zijn ook erg lekker moet ik zeggen! Onderweg kocht ze dit flesje water van Fiji. Waarschijnlijk kocht ze het flesje vanwege het mooie uiterlijk. Daar heeft ze namelijk een handje van. Ze doet dit ook altijd met parfum. Ze pakt dan voornamelijk de mooie en grappige flesjes, ook al stinkt de inhoud enorm….  potje meekijken scarlet joyce ikvrouwvanjouAls laatste foto nog even een selfie met knappe Nouck! De logeerhondjes bleven tot en met zondag en dat was reuze gezellig. Nouck is een Duitse Staande pup van 5,5 maand oud en dus giga schattig en een tikkeltje ondeugend.

potje meekijken
Dit was het alweer, ons weekje in foto’s. Hopelijk vond je het leuk om te zien en kijk je volgende week gewoon weer naar een nieuw ‘potje meekijken’! Voor nu wensen we jullie een hele fijne week!

Liefs Scarlet en Joyce