Het is maandag en dat betekent dat je weer een gezellig potje met ons mee kan kijken. We hebben de afgelopen week weer de nodige foto’s gemaakt van wat we aan het doen waren en die delen we in deze blog graag met je. Joyce was voor het eerst een extra dagje vrij deze week. We hebben het door onze blog en ons YouTube kanaal zo druk gekregen dat twee fulltime banen ernaast niet altijd meer even haalbaar is, daarom heeft Joyce nu de komende maanden een extra dag vrij kunnen krijgen van haar werk. Heel fijn dat dit mogelijk was.

Het was de afgelopen week gelukkig lekker weer en daar hebben we dan ook regelmatig gebruik van gemaakt. We hopen dat je het weer leuk vindt om een potje met ons mee te kijken. Fijne week!

♥ Maandag
Vandaag zijn we allebei weer druk aan het werk. Alhoewel, druk…. Tussen het werk door moet Joyce even wat post van de praktijk op de bus doen. Tijdens haar wandeling komt ze in een woonwijk twee ringen tegen aan een boom. Ze kon het natuurlijk niet laten om hier even aan te gaan hangen. Wat een superieur plekje, zomaar ergens in een woonwijk.

potje meekijkenIk werk de hele dag thuis en tijdens de koffie geniet ik van een half kokos chocolade cakeje, een banaan en wat druiven. Het is buiten super zonnig, wat betekent dat ik fijn in de tuin kan werken op mijn laptop.

potje meekijkenAls we allebei klaar zijn met werken spreken we af bij een bankje in het bos. Ik wandel hier met Sjors heen en Joyce komt vanaf haar werk met de auto. We gooien daar de nodige balletjes en genieten nog even samen van het zonnetje.

potje meekijkenHierna gaan we thuis wat eten. Na het eten gaan we onze longboards, die we dat weekend hebben gekregen, uittesten. We gaan ermee naar een vriendin, waar lekker gladde fietspaden in de buurt. Haar hondje vindt het super om mee te rollen op het longboard. We moeten trouwens nog wel flink oefenen willen we een beetje vaart maken.

potje meekijken

♥ Dinsdag
Dinsdag zijn we beiden vrij. We gaan flink oefenen met longboarden en nemen een video op over longboarden. We gebruiken hierbij voor het eerst de dode kat om de microfoon waarover we in ons vorig potje meekijken schreven. De video blijkt flink veel meer werk dan we dachten. Binnenkort moeten we nog wat laatste beelden filmen.

 potje meekijkenHierna gaan we thuis nog wat werken aan onze blog. We schrijven allebei een blog en beantwoorden de nodige e-mails. Bij de koffie eten we allebei zo’n overheerlijk chocolade kokos cakeje van de Appie, echt een aanrader!

potje meekijken

‘s Avonds na het eten is het nog steeds lekker warm. We verwennen onszelf met een Cornetto. Hierna gaan we nog een paar series kijken en dan gaan we slapen.

potje meekijken♥ Woensdag
Woensdag moet ik de hele dag werken in Leiden. Ik reis met de trein en lees in de Metro over de documentaire over Amy Winehouse. De docu lijkt me enorm indrukwekkend en ik wil hier dan ook zeker binnenkort naar toe in de bioscoop!

doordeweek36Na een klein uurtje reizen ben ik weer op Leiden Centraal. De zon schijnt en ik haal cappuccino bij Lebkov, vaste prik!

potje meekijkenJoyce is de hele dag vrij. Voordat ze gaat werken aan onze blog, gaat ze lekker met Sjors wandelen bij een plas. Dat vindt hij geweldig. Ik kan er echt van genieten als Joyce me dit soort foto’s stuurt via What’sapp.

potje meekijkenNa mijn werk gaan we samen nog even lekker buiten genieten van het zonnetje. Joyce gooit balletjes voor Sjors en ik ben vooral erg moe. Ik voel me niet zo lekker dia avond.

potje meekijkenEenmaal thuis plof ik op de bank Sjors komt gezellig bij me liggen en Joyce maakt eten, iets met risotto en kikkererwten. Ik ben zo moe, dat ik het eten nauwelijks op krijg. Rond 22:00 uur, voor ons super vroeg – besluiten we daarom samen maar naar bed te gaan.

potje meekijken♥ Donderdag
Donderdag voel ik me nog niet zo lekker. Gelukkig kan ik de hele dag thuis werken. Ik eet een broodje humus, kaas en druifjes. Ik ben blij dat ik vandaag thuis kan werken. Die dag ontvang ik ook een pakketje met daarin een nieuw jurkje, waar ik erg blij mee ben.
potjeNa mijn werk ga ik met Sjors naar een grote plas. Het is erg warm weer en hij is dol op zwemmen. Hij zwemt daar met twee andere lieve honden achter balletjes aan. Ik geniet ervan om hem zo’n lol te zien hebben.

potje meekijkenAls Joyce eenmaal thuis is moeten we snel nog een video opnemen voor Femme. Zoals je op het kanaal van Femme al hebt kunnen zien: Femme stopt. We moesten daarom nog één korte afsluitende video maken.
potje meekijkenIk ben helemaal gelukkig trouwens met mijn hesje wat ik draag in deze video. Ik heb dit een tijdje geleden besteld via Lookbookstore. Joyce draagt haar lange jurk/trui van Dressgal, die ik haar ook tof vind staan.

potje meekijken♥ Vrijdag
…en toen was het alweer bijna weekend! Samen met mijn collega Sandra reis ik richting Leiden. Het is altijd gezellig om met haar te reizen, al ben ik vaak de helft van de tijd nog wel druk op mijn computer bezig met dingetjes afmaken.

potje meekijkenJoyce werkt in de praktijk en neemt Sjors een dagje mee. Hij ging volgens haar zomaar ineens op de kruk van de dierenarts zitten….. ja ja, Joyce, dat geloven we allemaal 😉

potje meekijken

Op mijn werk mag ik de nodige foto’s maken. Ik vind het altijd erg leuk om dat te doen. We maken foto’s op een dakterras op de vierde etage. Je hebt hier een hele toffe uitkijk.

potje meekijkenEenmaal weer thuis zit Poes op me te wachten. Poes is niet altijd aardig, maar ze heeft wél karakter. Ik geniet ervan om Poes te zien met haar boze koppie en grappige trekjes. Samen hebben we zo een tijdje in de zon gezeten, terwijl ik hoorde dat Joyce binnen nog druk aan het stofzuigen was.

potje meekijkenEn toen….. was het tijd om het weekend te vieren! Op naar het terras! Gezellig saampjes met Sjors in de zon met broodjes en drankjes. Het is weer weekend en daar hebben we zin in… en stiekem zijn we daar ook heel hard weer aan toe!

potje meekijkenDat was alweer ons Potje meekijken. Vandaag start een nieuwe week. Hopelijk een goede week voor jou én voor ons. Heel veel succes met alles wat er op jouw planning staat en tot het volgende potje meekijken.

Liefs, Joyce & Scarlet