Leuk dat je weer komt meekijken naar onze week! We hebben weer een nieuwe verzameling aan foto’s voor je gemaakt van maandag t/m vrijdag. De meeste van die dagen waren weer lekker warm en vol zonneschijn en wat is het dan balen om van 08:00 tot 18:00 op je werk te moeten zitten in de airco. Gelukkig kan ik in de pauzes nog wat zon meepakken en werkt Scarlet een groot deel vanuit huis waardoor ze soms ook even in de tuin achter haar laptop kan kruipen.

♥ Maandag
Vandaag werd ik wakker met deze pluizenbol naast me. Ze is niet altijd even lief, maar toch hebben poes en ik een speciale band. Zo nu en dan komt ze dan ook lekker naast me in bed liggen. Dit doet ze ook echt alleen bij mij en niet bij Scarlet. Poes heeft een bijzonder karakter, maar dat maakt haar juist wel weer heel erg leuk vind ik zelf.

potje meekijken

Op de dagen dat ik de hele dag moet werken, laat Scarlet Sjors altijd uit. Met die zon en warmte van de afgelopen tijd is dat niet bepaald een straf. In de ochtend was de temperatuur nog niet te heet, waardoor ze even een flink stuk met hem kon wandelen. Meestal eindigt Sjors met een tennisbal in de plas om lekker af te koelen. Hij vindt het heerlijk om balletjes uit het water te apporteren.

potje meekijken

Op mijn werk kreeg ik een doosje bonbons met een lieve kaart. Het was een bedankje voor alle goede zorgen van de afgelopen jaren voor haar hond. Op de kaart zie je hem nog als uberschattige wollige pup.

potje meekijken
Ik ben als het meezit zo rond kwart voor 7 thuis van mijn werk. Met lekker weer spreken Scarlet en ik dan soms ergens af om samen te gaan wandelen met Sjors. Wanneer we dan thuiskomen, wat zo ergens tussen half 8 en 8 uur is, beginnen we met koken. Dit is dus de reden waarom we vaak zo laat eten! Vandaag aten we (nep)kip tandoori met als toetje heerlijke verse aardbeien die we van onze buurman kregen.

potje meekijken

♥ Dinsdag
Vandaag beloofde weer een ontzettende warme dag te worden. Ik zette Scarlet en Sjors ergens af om te gaan wandelen, waarna ik doorreed naar mijn werk. Helaas moest ik op deze warme dag gewoon weer tot 18:00 werken. Scarlet was daarentegen vrij en kon dus rustig aan doen vandaag. Sjors vindt het trouwens altijd erg leuk wanneer hij met ons mee mag in de auto.

potje meekijken

Deze bijzondere middelvinger ontving ik van Scarlet op mijn whataspp. Wat een lieve meid is het toch! Tussen het werk door whatsappen we elkaar zo nu en dan over wat we meemaken of wat we nog moeten doen. Volgens mij was ik hier iets vergeten te doen. Haar lach erbij maakt die vinger dan wel weer goed..

potje meekijken

Ondertussen bevroor ik door de airco terwijl het buiten 30 graden was. We hebben behoorlijk wat ramen in de praktijk waardoor het erg snel erg warm wordt binnen. Zonder het kleine airco apparaat op de achtergrond is het dan ook niet echt vol te houden. Ik krijg wel altijd snel last van mijn ogen door de wind die continu langs mee heen blaast.

potje meekijken

Scarlet ging in haar vrije uurtjes aan de slag met een video over poes, die overigens deze week online zal komen. Het filmen was al een behoorlijke klus, gezien poes niet de makkelijkst te filmen poes is, maar de montage is ook altijd meer werk dan je denkt. Voor je het weet is het al 18:00 uur en moet je je weer haasten naar de winkel……

potje meekijken

….. Om boodschappen te doen. Ze haalde twee makkelijke kant en klare pasta pesto maaltijden, omdat we die avond nog het een en ander moesten doen en te weinig tijd hadden om zelf te koken. De pasta pesto van de Appie is zeker een aanrader onder de kant en klare maaltijden. Wij vinden hem beiden heerlijk en eten hem regelmatig wanneer we weinig tijd hebben.

potje meekijken

♥ Woensdag
Vandaag wisselen we en gaat Scarlet naar haar werk in Leiden en ben ik een dagje vrij. Scarlet moet al vroeg de trein in en redt deze meestal net op de milliseconde. Volgens mij maakt ze er een soort sport van en daagt ze zichzelf uit hoe laat ze maximaal van huis kan gaan om de trein te halen. Ik lig vaak nog in bed wat te dommelen en krijg dan dit soort selfies toegestuurd.

potje meekijken

Eenmaal gedoucht en klaar om met Sjors te gaan wandelen, was het weer helemaal omgeslagen. Ik was vrij en net die dag regende het en lagen overal plassen met water. Ik ging op mijn stoffen sneakers naar buiten, wat niet heel erg slim was. Binnen no time waren mijn schoenen zeiknat en stond die waterplas IN mijn schoenen.

potje meekijken

Scarlet stuurde me deze foto vanaf haar werk in Leiden, waar het weer dus net zo druilerig was.

potje meekijken

Gelukkig brak ‘s middags de zon weer door en werd het toch nog een lekkere namiddag. Na wat blog werk in huis, ging ik naar een vriendin om met de honden te wandelen.

potje meekijken

Met lekker weer, hoort na het avondeten natuurlijk een lekker toetje. Ik haalde vorige week mini magnums in de aanbieding bij de Albert Heijn. In vind Magnums lekker, maar dan vooral de buitenkant. Bij een grote magnum vind ik het roomijs vaak net iets te veel en te machtig, dus zijn die mini’s perfect voor na het eten. Almond is dan absoluut favoriet!

potje meekijken

♥ Donderdag
Vandaag was ik weer de hele dag op de kliniek en werkte Scarlet vanuit huis. Op donderdag komt haar collega met haar kleine pug vaak ook bij ons thuis werken. Zo kunnen hun gezellig samenwerken en hebben de honden ook een gezellige middag. Sjors en Pebbles kunnen het goed met elkaar vinden, al gaat het er soms best ruig aan toe tijdens een stoeipartij.

potje meekijken

Omdat Scarlet de volgende dag jarig was, had haar collega vast een cadeautje meegenomen. Drie lekkere geurende kaarsjes en een heel leuk klembord met een grappige tekst op het papier. Het vaasje op de foto in de vorm van een pistool, kochten we vorige week in Groningen.

potje meekijken

Sjors heeft heel veel speelgoed, maar wanneer hij het in zijn poten krijgt is het vaak binnen no time kapot. Zo ook deze grappige bal die hij nog niet zo lang geleden heeft gekregen. We moeten ook nog eens goed oppassen, want Sjors heeft de neiging om alles gewoon op te eten. Na het ruige speeluurtje vielen Pebbles en Sjors samen in slaap.

potje meekijken
Tijdens het boodschappen doen ontdekte Scarlet een grappig nieuw product van Bonduelle, namelijk de Borrelbites. Drie verschillende groentesnacks. Ik moet zeggen dat het er best aantrekkelijk uitziet en ik haast wel zeker weet dat deze hapjes een keer in mijn winkelmandje zullen belanden.

potje meekijken

Donderdag waren we ook op televisie te zien! We zaten namelijk in het programma “Lauren! en de liefde“. In deze aflevering stelde ze zichzelf de vraag of het mogelijk zou zijn om lesbisch te worden en hoe dat dan eigenlijk allemaal werkt. Het was heel erg leuk om hieraan mee te werken en de uitzending is ook erg leuk geworden, al zeg ik het zelf. Je kan de uitzending hier terugkijken.

potje meekijken

Ik was donderdagavond nog even in de stad om een cadeautje voor Scarlet te kopen. Ik kon het niet laten om een zak snoep bij de Jamin te scoren en omdat ik pas laat naar huis ging nog even wat pasta te eten bij Julia’s. Ik ben dol op pasta, al vind ik het wel een beetje jammer dat ze bij Julia’s geen pasta pesto hebben.

potje meekijken

♥ Vrijdag
Vrijdag 10 juli, de dag waarop Scarlet jarig was. Ik maakte een ontbijtje voor haar en schoot haar wakker met mijn hartjes party popper. Hierna moesten we snel opschieten, want we moesten beiden vroeg naar ons werk.

potje meekijken

Ik moest vandaag zelf eerst tot 13:00 uur werken en had er voor gezorgd dat Scarlet ook een halve middag naar haar werk zou gaan. Het was namelijk de bedoeling dat twee trouwe kijkers van ons kanaal haar zouden verrassen vandaag op het station of op haar werk. Dat is in ieder geval gelukt en ook kreeg ze nog een aantal leuke cadeautjes van haar collega’s.

potje meekijken

Na mijn werk ben ik met Sjors doorgereden richting Leiden om Scarlet op te halen. Ik vind het altijd gezellig om met Sjors te rijden en hij is helemaal enthousiast in afwachting waar hij naar toe gaat. Heel stiekem hebben we samen snel Scarlet opgehaald, want eigenlijk mag hij niet naar binnen. Maar goed, het was te warm om hem in de auto te laten en we waren ook zo weer vertrokken.

potje meekijken

We ontvoerden Scarlet en reden samen richting Katwijk aan Zee. Het was een heerlijke warme dag met veel zon, dus het strand leek me best een gezellige optie. Sjors mocht pas vanaf 19:00 het strand op, dus we hebben eerst een stukje gewandeld en later wat gegeten en gedronken bij een gezellig strandtentje. Eigenlijk wilde ik Scarlet verrassen met een strandrit te paard, omdat ze dat al heel lang wil doen. Ze heeft vroeger western gereden met een haflinger en het lijkt haar super tof om eens een rit langs het strand te maken.

Ik heb van alles geprobeerd en verschillende maneges aan de lijn gehad, maar kreeg helaas niemand zo ver omdat ze geen recente ervaring heeft. Hiermee viel ook mijn verrassing een beetje in de soep. Uiteindelijk kreeg ik aan het einde van deze dag een vrouw aan de lijn van een western manege waar zit ze nu aankomende zondag alsnog een 2 uur durende rit mee gaat maken.

potje meekijken

Ondanks dat mijn verrassing een beetje in het water viel, hadden we toch een hele gezellige dag. We hebben lekker gewandeld, lekker gegeten met uitzicht op de zee en Sjors kon vanaf 19:00 uur als een malle over het strand scheuren.

 potje meekijken

We zijn tot wel 22:00 uur in Katwijk gebleven en Scarlet is zelfs nog even de zee in geweest met Sjors. Dat was echt geweldig om te zien en zij genoot ervan om zo met sjors het water in te rennen.

potje meekijken

Aan het einde van de dag kregen we ook nog een prachtige zonsondergang cadeau om de dag mee af te sluiten. Heel mooi licht om bijzondere foto’s bij te maken.

potje meekijken

En met de zonsondergang zijn we ook alweer bij het einde van deze “een potje meekijken” aanbeland. We hopen dat je het weer leuk vond om onze week in foto’s te zien!

Liefs Joyce & Scarlet